AXIS REAL | 1-izb.byt na najvyššom poschodí, BA V. Petržalka, Romanova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
27 m2

Poschodie:  
12. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Romanova
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PF

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom s dostupnosťou od 1. APRÍLA kompletne prerobený 1-izbový byt, v časti BA V, Petržalka, Romanova ulica. Byt sa nachádza na 12. poschodí z 12 a je orientovaný do vnútrobloku, takže ideálny pre ľudí, ktorí majú radi tichšie bývanie, bez susedov nad hlavou. Výmera bytu je 27 m2 + lodžia 5 m2. Dispozícia: kuchyňa vo vstupnej hale oddelená od obytnej miestnosti dverami, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou. Byt je len pre JEDNU OSOBU, bez domácich zvierat.

Výhody:

❶ Oddelená kuchyňa s vývodom pár do komína

❷ NAJVYŠŠIE poschodie bez ruchu zhora

❸ PEKNÝ VÝHĽAD na háje a tichý vnútroblok

❹ VEĽKÁ LOGGIA

STAV BYTU:

Byt je kompletne zrekonštruovaný a zariadený nábytkom a spotrebičmi: indukčná 2-platnička, práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka. Digestor má VÝVOD PRIAMO DO KOMÍNA. Šírka postele 140 cm. Internet sa dá prebrať od predchádzajúceho

PLATBY:

Cena prenájmu pre jednu osobu je 470 eur vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí prvé nájomné 470,-eur, vratná kaucia 470,-eur a provízia realitnej kancelárie 480,-eur. Internet je možné prebrať od súčasného nájomcu za 17,90 mesačne - rýchlosť 600 mb/s - UPC.

LOKALITA:

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite blízko Chorvátskeho ramena s dostatkom zelene a s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta autom, MHD (autobus č. 68, 83, 92, 95, 192, 196) a bicyklom. Dokončená električková trať bude mať od bytového domu zastávky Gessayova a Zrkadlový háj do 10 min peši. Okolie tiež ponúka KOMPLETNÚ OBČIANSKU VYBAVENOSŤ. V pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny Kaufland, Terno, bikeshareingová stanica Slovnaftbajk, lekáreň, reštaurácie, pivárne, pošta, Zdravotné stredisko Rovniankova alebo Fedinova. Športové vyžitie ja možné vďaka neďalekej hrádzi s európskou cyklomagistrálou (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo), či pri samotnom Chorvátskom ramene. V pešej dostupnosti je aj Petržalská plaváreň, Petržalka Bowling Center, či Tenisové kurty Prokofievova, fitness centrá.

Nenechajte si ujsť tento útulný byt. Kontaktujte nás telefonicky ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku.

/ 1-IZBOVÝ BYT / ZREKONŠTRUOVANÝ / NAJVYŠSIE POSCHODIE / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ROMANOVA / LODŽIA / ZARIADENÝ / VÝŤAH /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Elektrický prúd:
220V

Na mape: AXIS REAL | 1-izb.byt na najvyššom poschodí, BA V. Petržalka, Romanova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.