AXIS REAL:: 2-izb.byt, PET-FRIENDLY, BA V. Petržalka, Nám. hraničiarov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
7. / 20

Bratislava
Petržalka - Háje
Nám.hraničiarov
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 168 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÝ 2-izbový byt s veľkou LODŽIOU a vonkajším PARKOVACÍM STÁTÍM v NOVOSTAVBE bytového domu „DOMINANT“ (stavba z roku 2008) nachádzajúci sa v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Námestie hraničiarov.

Byt má celkovú podlahovú plochu 74 m2 (byt 58 m2, lodžia 16 m2) a nachádza sa na 7. poschodí v 20-poschodovom bytovom dome s troma výťahmi. Byt pozostáva z chodby, obývačky s kuchyňou, komory, spálne, kúpeľne s vaňou, WC a VEĽKEJ ZASKLENEJ LODŽIE.

STAV BYTU:

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ. V spálni sa nachádza manželská posteľ, dve šatníkové skrine a písací stôl s kreslom. V obývacej izbe je KLIMATIZÁCIA Samsung, kožená sedačka, konferenčný stolík, sektorový nábytok a LCD televízor. V kuchyni je veľká kuchynská linka v tvare U so vstavanými spotrebičmi, digestor, sporák so sklokeramickou varnou doskou značky BOSCH, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu AEG. V kúpeľni je automatická práčka. V chodbe je veľký rolldor kde nájdete dostatok úložného priestoru. K dispozícii je aj trezor, rýchlovarná kanvica a naparovač odevov TEFAL.

Byt je VOĽNÝ IHNEĎ a je vhodný pre dve dospelé osoby, nefajčiarov. DOMÁCE ZVIERATÁ SÚ POVOLENÉ.

PLATBY:

Mesačné nájomné je vo výške 575,- EUR + energie vo výške 175,- EUR + parkovacie státie 50,- EUR. V uvedenom nájomnom je zahrnutá aj platba za INTERNET a televíziu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu spolu vo výške 800,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 290,- EUR.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v peknej lokalite blízko centra Bratislavy. Z bytu je výhľad na park pri Dostihovej dráhe.V okolí je kompletná občianska vybavenosť, Dostihová dráha, AUPARK, BILLA, Drogéria DM, reštaurácia „Slovenská piváreň“ a ďalšie služby. Pri dome je PEKNÝ PARK. V blízkosti sú zastávky MHD smerujúcej do Starého Mesta.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ULICA NÁMESTIE HRANIČIAROV / LODŽIA / PETS FRIENDLY /NOVOSTAVBA / PARKOVACIE STÁTIE / ZARIADENÝ / 74 M2 /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL:: 2-izb.byt, PET-FRIENDLY, BA V. Petržalka, Nám. hraničiarov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.