Kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na začiatku Petržalky pri Chorvátskom ramene

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
5. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Gessayova
pred 177 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 177 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt v Petržalke na Gessayovej ulici, byt je v OV, nachádza sa na 5. poschodí z 12.

Rozloha bytu je 77 m2 + balkón 5,3 m2 + pivnica priamo na poschodí. Rekonštrukcia prebehla v roku 2017 a zahŕňala elektrické rozvody aj celý štandard – sanitu, obklady, dvere, podlahy. V byte sú aj plastové okná + vonkajšie žalúzie a na vybraných oknách a balkónových dverách sieťky proti hmyzu, dve vyše 4 metre dlhé vstavané skrine pre všetko oblečenie a denné potrebnosti.

Výborná lokalita na začiatku Petržalky. Súčasná konečná petržalských električiek je 10 minút chôdze, v budúcnosti (do r. 2022) bude zastávka priamo v parku pod bytovkou. Teraz je pri bytovke na 3 minúty chôdze zastávka autobusov, 2 veľké rezidenčné parkoviská na 2 minúty, 1 parkovisko pod domom.

V okolí veľmi dobrá občianska vybavenosť, potraviny (Kaufland, Billa, Malina), škôlka cez cestu na 2 minúty chôdze (z balkóna jej vidíte do dvora), škola 5 minút chôdze, CVČ 5 minút chôdze, nové veľké detské ihrisko, staršie vo vnútrobloku, viaceré reštaurácie 8-10 minút chôdze, 2 fitness priamo v bytovke, ďalšie 10 minút chôdze. Nová Petržalská plaváreň a bowling 10 minút chôdze, Chorvátske rameno 5 minút chôdze + 2 parky okolo bytovky z oboch strán, na ktoré je výhľad z bytu, Zdravotné stredisko Rovniankova 5 minút chôdze, lekáreň pod domom.

Byt je orientovaný na 2 svetové strany Východ - Západ.

Vo vstupnej chodbe nové bezpečnostné dvere, vstavaná skriňa s 3 m širokým úložným priestorom a 1 m priestorom na sedenie + botník. V skrini sú tyče na sezónne oblečenie, police a priestor na vybavenie domácnosti (sušiak, žehliaca doska, kôš na prádlo atď.).

V kuchyni je kuchynská linka so spotrebičmi – indukčná varná doska, zabudovaná teplovzdušná rúra, chladnička a umývačka riadu. S kuchyňou je spojená obývačka, v súčasnosti vybavená rohovým gaučom a TV stenou, jedálenská časť s miestom pre 4 ľudí.

V prvej spálni s balkónom je veľká, vyše 4 metre dlhá vstavaná skriňa uspôsobená na šaty s množstvom poličiek, zásuviek a s tyčami na oblečenie na vešiakoch, veľká manželská posteľ a pracovný kút či knižnica.

Druhá izba je toho času využitá len ako sklad a provizórne fitko.

Vstavaný nábytok (komplet kuchyňa so spotrebičmi a vstavané skrine) ostávajú v byte a sú v cene, mobilný nábytok podľa dohody. V byte ostáva tiež smart ovládanie radiátorov v obývačke a v spálni, kde si nastavíte požadovanú teplotu cez mobil odkiaľkoľvek.

Do domu je privedená optika (Orange, Telekom, UPC) a tiež niekoľko lokálnych operátorov, vysokorýchlostný internet a TV teda nie sú problém. Kúrenie je ústredné, byt má odpojený plyn, ktorý je možnné opäť dať zapojiť.

Bytový dom je zateplený a kompletne rekonštruovaný, má 2 nové výťahy (osobný a nákladný) a na chodbách vymenené okná za plastové.

Možnosť financovať aj prostredníctvom Hú.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: Kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na začiatku Petržalky pri Chorvátskom ramene

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.