Pekný 3i byt, novostavba, BEZ DEPOZITU, balkón, klíma, Bosákova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
3. / 20

Bratislava
Petržalka - Háje
Bosákova
pred 171 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 170 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, priestranný, kompletne zariadený 3-izbový byt s klimatizáciou, balkónom, priestrannou pivničnou kobkou na poschodí, s obývačkou s kuchyňou a dvomi nepriechodnými izbami a s množstvom úložného priestoru vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Auparku a Sadu Janka Kráľa na Bosákovej ulici v Bratislave na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 68 m2 + balkón 7 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 20 - poschodovej novostavbe s dvoma výťahmi, 24 hodinovou recepciou a strážnou službou. V bytovom komplexe je zapnutý neustále kamerový systém.

V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou, s mikrovlnou rúrou, s voľne stojacou chladničkou/mrazničkou, s umývačkou riadu, so šatníkovými skriňami na chodbe a v oboch izbách. Po celom byte sa nachádza veľa úložného priestoru. V krásnej kúpeľni sa nachádza vaňa, štýlové umývadlo, odkladacia skrinka na mieru, práčka. V oboch spálňach sa nachádza manželská posteľ. V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava, konferenčný stolík, televízor, jedálenský stôl so stoličkami.

Dispozičné riešenie bytu: obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, dve nepriechodné spálne, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Priamo v bytovej jednotke sa nachádzajú potraviny Malina, kaderníctvo, vinotéka, kaviareň a podobne. Blízko bytového domu sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, ďalšie obchody s potravinami, pekáreň, fitko, plaváreň pre deti, trhovisko. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, neďaleko taktiež obchodné centrum Aupark a Sad Janka Kráľa. Pred domom taktiež zástavky MHD a blízkosti aj zástavka električky.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 800 € vrátane energií a poplatkov za internet a televíziu.

Kontakt: 0948 423 523

Email: eternity@eternityreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Pekný 3i byt, novostavba, BEZ DEPOZITU, balkón, klíma, Bosákova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.