PREDAJ: Príjemný zrekonštruovaný 3-izbový byt v Petržalke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Bratislava
Petržalka - Háje
Šustekova
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva v spolupráci s majiteľkou zariadený čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt na Šustekovej ulici v Petržalke.

Predstavím Vám byt, ktorý sa nachádza síce v Petržalke, ale tak blízko centra Bratislavy, že Vaše dochádzanie do práce bude pôžitkom. Je zariadený v optimistických farbách, ladených do oranžova, ktoré Vás každý deň nabudia dobrou náladou, novou energiou a životným elánom. Byt disponuje aj pivnicou na poschodí a krásnou zasklenou loggiou, kde budete môcť popíjať kávu aj v chladnejšom počasí. Budete sa môcť rovno nasťahovať, pretože majitelia byt zrekonštruovali tak, aby ste nemali veľa námahy. Byt je dostatočne priestranný, aby sa v ňom dobre cítila celá Vaša rodina...

Fakty a údaje:

Poschodie: 5./12.

Ulica: Šustekova

Dom je zateplený,má 2 nové výťahy a stupačky (odpad, plyn, voda)

Kúrenie. ústredné

Rekonštrukcia: kvalitné plastové okná, dlažby, obklady, kúpeľne, WC, murované bytové jadro

Orientácia: V, Z

Obytná plocha: 67 m2

Loggia: 5 m2

IS: všetky vrátane plynu

Mesačné náklady: 170 € (120 € správcovstvo a 50 € elektrina)

Doprava do mesta: Linky MHD, autom je to do mesta, čo by kameňom dohodil, napomáha tomu výborné napojenie na diaľnicu.

Parkovanie: Ak budete rezident, môžete parkovať bez problémov podľa potreby pred alebo za domom, stačí si za 40 € zakúpiť rezidenčnú ročnú kartu.

Dispozícia: Praktická chodba do L s úložnými priestormi, vpravo veľká, poobede slnkom zaliata obývačka s pohodlnou koženou sedačkou, ako stvorená na priateľské a rodinné posedenia, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, detská izba alebo pracovňa, spálňa s veľkou praktickou vstavanou skriňou a výstupom na zasklenú loggiu.

Lokalita: výborná kompletná občianska vybavenosť: škôlky, školy, obchody (neďaleko oproti domu je LIDL), pekáreň, mäsiarstvo, banky, trhovisko, pošta, zdravotné stredisko, rôzne firmy. Priamo v dome je fitnesscentrum.

Byt sa predáva kompletne zariadený.

CENA: 214 000 € vrátane realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov pri overovaní podpisov a základného katastrálneho kolku pri žiadosti o vklad na kataster.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, dobrereality.sk, 0910939138

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: PREDAJ: Príjemný zrekonštruovaný 3-izbový byt v Petržalke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.