Kontaktné údaje

Prophet Real s.r.o.

Ružová dolina 6

82108 Bratislava

Meno:
Mgr. Peter Heriban
Telefón:
+421904524043
E-mail:
ID ponuky:
795994

3 izbový byt s priamym krásnym výhľadom na Chorvátske rameno, Draždiak

175 000
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
10. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Tematínska
pred 10 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 3 izbový byt o rozlohe 68m2 + loggia + pivnica, nachádzahúci sa na 10/12 poschodí v zateplenom bytovom dome na Tematínskej ulici. Byt je v udržiavanom ale pôvodnom stave, ideálny je na rekonštrukciu podľa vlasných predstáv. V minulosti boli vymenené plastové okná, ktoré sú v dobrom technickom stave a vchodové dvere. Bytový dom prešiel rekonštrukciou ktorá pozostáva s kompletnej výmeny stupačiek, zateplenia domu, opravy strechy, interiérových priestorov, vstupnej brány, schránky a nové sú aj výťahy. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východ - západ.

Najväčšou pridanou hodnotou tohto bytu je jednoznačne jeho lokalita, ktorá poskytuje najmä dobrú občiansku vyvabenosť, dostupnosť do mesta a napojenie na dialnicu. Najväčšou výhodou sú nesporne možnosti športového vyúžitia a relaxu, prechádzok popri Chorvátskom ramene a v priľahlých lesoch, a najmä petržalčanmi obľúbené jazero Draždiak.

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail na heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 3 izbový byt s priamym krásnym výhľadom na Chorvátske rameno, Draždiak

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.