AXIS REAL | KRÁSNA ZARIADENÁ garsónka s LODŽIOU blízko jazera Draždiak

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
27 m2

Poschodie:  
6. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Jasovská
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QA

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KOMPLETNE ZARIADENÚ garsónka s LODŽIOU v lokalite BA V. Petržalka na ulici Jasovská. Garsónka orientovaná na západ má celkovú podlahovú plochu 27,32 m2 (byt 22,42 m2, lodžia 4,9 m2) a nachádza sa na 6. poschodí z 12 v ZATEPLENOM bytovom dome s VÝŤAHOM. Dispozične byt pozostáva z chodby (3,5 m2), izby spojenej s kuchyňou (15,52 m2), kúpeľne spojenej s WC (3,4 m2) a lodžie (4,9 m2).

Výhody:

❶ Kompletne zrekonštruovaný byt

❷ Pekný praktický nábytok

❸ Lodžia, kočíkareň

❺ Rekreačná zóna v okolí jazera Draždiak

❻ Výborné spojenie MHD

STAV BYTU:

Byt prešiel KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU: plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, nová podlaha, v kúpeľni dlažba. Prenajíma sa PEKNE A VKUSNE ZARIADENÝ nábytkom a spotrebičmi. Izba spojená s kuchynským kútom je zariadená PRAKTICKOU VÝKLOPNOU POSTEĽOU, TV stolíkom s úložným priestorom. MODERNÁ KUCHYŇA je vybavená spotrebičmi: kávovar, sklokeramická varná doska, práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra. Kúpeľňa so sprchovým kútom je spojená s WC. V chodbe je k vstavaná skriňa. Zasklená lodžia je zariadená balkónovým sedením pre dve osoby. K dispozícii IHNEĎ a vhodný pre jednu osobu nefajčiara bez domácich zvierat.

PLATBY:

Mesačné náklady predstavujú 400,- EUR + náklady na energie vo výške 100,- EUR VRÁTANE INTERNETU. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 500,- EUR, depozit vo výške 500,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500,- EUR.

LOKALITA:

Bytový dom je výborne situovaný v tesnej blízkosti obľúbeného jazera DRAŽDIAK a izolovaný od cesty zeleňou. V pešej dostupnosti je Lidl aj Billa, autobusové zastávky Lúčanka, Vyšehradská, Ľubovnianska (linky 92, 95, 192 a N95) ako aj bikeshareingová stanica Slovnaftbajk. Dobré spojenie do mesta po Dolnozemskej alebo Panónskej ceste. V pešej blízkosti sa nachádzajú fitness centrá Fit Space, Činkáreň Čambal, Poliklinika Strečnianska, súkromné medicínske centrum Medissimo, lekáreň, bistrá, reštaurácie, kaviarne. Športové vyžitie ja možné vďaka hrádzi s európskou cyklomagistrálou Eurovelo 6 (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo), či pri samotnom Chorvátskom ramene. Byt sa nachádza v oblasti plnej zelene a možnosti naplno a denne využívať jazero Draždiak ako aj využívať možnosti jeho okolia ako napríklad tenisový areál a ihriská plážového volejbalu, čo Street workout park. Táto lokalita predstavuje dokonalé bývanie pre aktívnych ľudí.

/ PRENÁJOM / ZARIADENÁ / GARSÓNKA / DRAŽDIAK / LODŽIA / PIVNICA / BRATISLAVA / PETRŽALKA / JASOVSKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | KRÁSNA ZARIADENÁ garsónka s LODŽIOU blízko jazera Draždiak

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.