AXIS REAL | ZARIADENÝ 1-izb. byt, DRAŽDIAK, BA V. Petržalka, Znievska

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
34 m2

Poschodie:  
12. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Znievska
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OQ

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj 1- izbový byt so samostatnou kuchyňou s celkovou rozlohou 36,32 m2 z toho 1,5 m2 pivničná kobka. Tento byt sa nachádza na 12. poschodí 12- poschodového bytového domu s 2 výťahmi. Bytový dom prešiel v roku 2011 rekonštrukciou v rámci ktorej sa zrealizovalo zateplenie obvodového plášťa, strechy, oboch výťahov a spoločných priestorov. V roku 2023 bola zrealizovaná výmena stúpačiek. Vstup do bytového domu je cez novú vstupnú bránu na elektromagnetický čip. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kúpeľne s WC, samostatnej nepriechodnej kuchyne a priestrannej izby. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, parkovanie je rezidenčné.

Výhody:

❶ Zariadený a čiastočne zrekonštruovaný byt

❷ Krásny výhľad na jazero DRAŽDIAK

❸ Bezbariérový prístup

❹ 2 Nové výťahy

❺ Bytový dom po rekonštrukcií

❻ Výborná dostupnosť aj vďaka aktuálne budovanej električkovej trati

STAV BYTU:

Ponúkaný byt prešiel v roku 2018 rekonštrukciou v rámci ktorej bola zrealizovaná výmena elektroinštalácie, kompletnej kúpeľne s WC a sprchovým kútom a taktiež aj kuchynskej linky ktorá je v tvare L so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom, práčkou a samostatne stojacou chladničkou s mrazničkou. V kuchyni je k dispozícií jedálenský stôl s 3 ks stoličiek. V rámci bytu sa na podlahách nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Úložný priestor je vyriešený formou vstavanej skrine s posuvnými dverami v izbe. Zariadenie bytu je súčasťou predaja tak ako je možné ho vidieť na fotografiách. Prevádzkové náklady pri užívaní 1 osobou činia 83,66,- euro poplatok za správu bytu + 30,- euro záloha za elektrinu.

LOKALITA:

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, aktuálne sa realizuje výstavba električkovej trate priamo pred bytový dom čo lokalitu robí z pohľadu dostupnosti do centra mesta veľmi atraktívnou. V blízkom okolí sa nachádza jazero DRAŽDIAK na ktoré je vďaka vysokému nadzemnému podlažiu krásny výhľad. Priamo pod bytovým domom sa nachádza centrum športu, pizzeria, Billa. V blízkom okolí domu nájdete strednú zdravotnícku školu, základnú školu, zdravotnícke zariadenie Medissimo, Ústav lekárskej kozmetiky a zdravotné stredisko s nemocnicou Cyrila a Metoda.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto útulného bytu.

/ 1 - IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA / BRATISLAVA V. Petržalka, ZNIEVSKA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | ZARIADENÝ 1-izb. byt, DRAŽDIAK, BA V. Petržalka, Znievska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.