EXKLUZÍVNE Trojizbový byt v Petržalke na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
6. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Topoľčianska
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 129 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Bratislava-Petržalka na ulici Topolčianska.  Byt na nachádza na 6. poschodí v 12. poschodovom panelovom dome s 2 výťahmi, na poschodí sa nachádzajú 4 byty. Disponuje výmerou  69,34m2 ( z toho cca 3m2 loggia a 1,37m2 pivnica )

Vstup do bytu je chránený bezpečnostnými  dverami. Rekonštruovaná kúpeľňa má  murované jadro. V obývačke, chodbe a kúpeľni sú urobené sádrokartónové podhľady, V izbách je stierka a v obývačke, kuchyni, na chodbe a v kúpeľni sú omietky. V izbách je plávajúca podlaha Parador,  plastové okná Kommerling, nové radiátory a nové dvere. V spálni je 4m vstavaná skriňa Roldor. Balkón je chránený bezrámovým zasklievacím systémom.  Byt disponuje káblovou televíziou a Internetom.

Dom je zateplený, v dome sú 2 nové výťahy, kamerový systém, bezbariérový vstup. Vchod aj poschodie je zabezpečený čipom.

V blízkosti je niekoľko materských škôl a dve základné školy, základná umelecká škola a veľké detské ihrisko. Vo vzdialenosti 5 minút pešo je jazero Veľký Draždiak s workout-ovým ihriskom. Od domu vedie hrádza Chorvátskeho ramena, ktorá ponúka rôzne možnosti prechádzok a športovania ako korčuľovanie a cyklistika. V okolí sú vybudované bežecké trasy.  V blízkosti sa nachádza katolícky kostol Svätej rodiny a evanjelicky kostol Svätej trojice. Pri pohľade z okna je vidno  budovu Technopolu so svietiacou fontánou a nemocnicu na Antolskej. Pred domom je zastávka autobusov 92, 95, 99, 192, N95, N99 a neďaleko konečná 83. Z lokality je dobré pripojenie sa na neďaleký diaľničný obchvat.

Byt  orientovaný na dve svetové strany s výhľadom na Chorvátske rameno.

 Pri predaji nehnuteľnosti je cene zahrnuté:  zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy), vybavenie financovania, podrobná analýza najlepšej ponuky bánk, osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti, zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou,  osobná účasť pri podpise dokumentov, osobná účasť makléra pri finančných operáciách, odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností, zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka), asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti, usmernenie pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho.

V prípade záujmu poskytujeme aj poradenstvo pri výbere HU a zabezpečujeme financovanie kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom HU spolu s poistením osôb a majetku.. Spolupracujeme so všetkými bankami a poisťovňami.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: EXKLUZÍVNE Trojizbový byt v Petržalke na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.