GRAHAMS-PRENÁJOM,2-izb.novostavba,posilňovňa,bazén,Betliarska,Melrose

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
3. / 7

Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 306 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom krásny slnečný 2-izbový byt v novostavbe na Betliarskej ulici v Bratislave - mestská časť Petržalka. Byt sa nachádza v tichej lokalite na 3. poschodí v 7-poschodovom bytovom komplexe s výťahom, ktorého výmera predstavuje 40 m2.

Dispozícia bytu pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s toaletou. Byt sa prenajíma kompletne zariadený so všetkým potrebným vybavením (v prípade potreby aj ako holo byt). Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou s elektrospotrebičmi – varná doska, mikrovlnná rúra, chladnička a pracovná doska. V obývacej izbe sa nachádza sedačka, konferenčný stolík, pracovný stôl, skrine. Spálňa disponuje manželskou posteľou a skriňou, stolíkom s TV. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, umývadlo a WC.

K výške mesačného nájmu 620,-€ sa pripočítavajú aj náklady za energie, ktoré sa mesačne vypočítavajú podľa reálne spotrebovaných hodnôt (cca 50,-€/mesiac). V cene nájmu je zahrnuté bezplatné využívanie parkovacieho miesta pred budovou, wifi pripojenie na internet, voľný vstup do posilňovne a vonkajšieho bazéna. Možnosť prenajatia garážového státia priamo v budove v cene 40,-€/mesiac.

V okolí bytového komplexu kompletná občianska vybavenosť - obchody, školy, škôlky, nemocnica, reštaurácie, potraviny, pošta, športovo-rekreačný areál, súkromná poliklinika a MHD. Výborná dostupnosť do centra mesta ako aj priameho napojenia na diaľničný obchvat.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Lenka Valušková, kontakt: 0901 900 202, email:valuskova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: GRAHAMS-PRENÁJOM,2-izb.novostavba,posilňovňa,bazén,Betliarska,Melrose

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.