Ponúkame na predaj JEDINEČNÝ 4-IZBOVÝ BYT S TERASOU, PRI DRAŽDIAKU na Betliarskej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
114 m2

Poschodie:  
6. / 6

Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 155 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj 4-izbový byt v 11 ročnej novostavbe s veľkorysou terasou v celkovej výmere 114 m2 zaručujúcou absolútne súkromie. Byt sa nachádza na 6. poschodí zo šiestich, s výťahom. Unikátne je tiež prepojenie vnútorného priestoru s vonkajším, kde máte pocit bývania v rodinnom dome, ale výhody bezstarostného bývania v byte. Byt je vybavený podlahovým kúrením, prípravou na klimatizáciu a má nadštandardne vysoké stropy cca. 4,5, ktoré poskytujú vlastníkovi pocit vzdušnosti a veľkoleposti. Uvedená výška stropu ponúka možnosť vybudovať mezonet resp.galériu. Na dnešnom realitnom trhu je to veľmi zriedkavá ponuka aká sa objaví len málokedy. Byt sa predáva zariadený, je možné okamžité nasťahovanie! Pocit bezpečia zabezpečuje oplotený samostatný park s ihriskom pre vlastníkov a súkromné parkovisko. Dostupné je k bytu aj samostatná podzemná 2jgaráž samostatne uzatvárateľná. Celý objekt je zabäzpečený kamerovým systémom.

Toto miesto je ideálne pre ľudí, ktorí sa chcú do svojho bývania zamilovať. Môžete si tu vychutnať vytúžený oddych v tichom prostredí, len pár minút od centra mesta.

Samotná terasa ponúka úplné súkromie, je plne zasklená s panoramatickým výhľadom na jazero Draždiak a mesto, kde sa môžete venovať svojim obľúbeným aktivitám, či už je to čítanie knihy v zimnej záhrade alebo cvičeniu na vlastnom crossfitovom priestore, na tomto nádhernom mieste sa dá zariadiť oáza kľudu a relaxu podľa Vašich potrieb.

Dispozícia:

Zo zabezpečenej vonkajšej vchodovej chodby sa vstupnej do predsiene bytu prepojenej s priestrannou obývačkou spojenou s kuchyňou s výstupom na terasu (cca 20 m2). Táto veľkorysá denná časť cca. 35m2 je prepojená chodbou s 2 samostatnými kúpeľňami, hosťovskej a hlavnej s vaňou a 2 umývadlami, WC a bidetom. Samostatné izby o výmerách 16 m2, 14 m2 a 9m2 tvoria zázemie pre celú rodinu. Z dvoch menších izieb je rovnako prístup na terasu. Podlahová plocha bytu je o veľkosti 114m2  (viď pôdorys).

V ponuke je pre Vás k bytu aj samostatná uzatváracia nadštandardná 2jgaráž v podzemí bytového domu o výmere 33 m2.

Lokalita:

Lokalita v okolí Veľkého Draždiaku je miestom oddychu a relaxu mestskej časti Petržalka. nachádzajú sa tu stánky s občerstvením, požičovňa vodných bicyklov, štrkové pláže, detské ihrisko. Bežecká trasa okolo Draždiaka má približne 2 km.

Občianska vybavenosť v tejto lokalite je rovnako komplexná ako samotný byt, či už z hľadiska obchodu, tak aj služieb. Atraktivitu dopĺňajú bohaté športové aktivity, či už v Lužných lesoch, Draždiaku, či Chorvátskeho ramena, popri ktorom je vybudovaná cyklotrasa. Aktuálna výstavba električky spojenie s centrom mesta výrazne zatraktívni. Na prízemí bytového domu sa nachádzajú prevádzky lekárne a cykloshopu.

Cena: 338 000 € + garaž cena dohodou

Kontakt: 0905 207 209

E-mail: okreal@nextra.sk

www.okreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garáž
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno

Na mape: Ponúkame na predaj JEDINEČNÝ 4-IZBOVÝ BYT S TERASOU, PRI DRAŽDIAKU na Betliarskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.