Predaj krásny, moderný 1 izbový byt, Jasovská ulica, BA V. Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

Poschodie:  
2. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Jasovská
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Ponúkame na predaj krásny, moderný, priestranný 1 izbový byt, v obľúbenej lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Jasovská v blízkosti jazera Draždiak. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, nachádza sa v panelovom zateplenom, zrekonštruovanom bytovom dome na 2/12 poschodí s výťahmi. Celková výmera bytu je 36 m2. Dom má vlastnú kotolňu na ohrev vody. Súčasťou bytu je aj klimatizácia, dom má ideálnu orientáciu na východnú slnečnú stranu. Parkovanie je možné pri bytovom dome.

STAV BYTU:

Ponúkaný byt je po citlivej kompletnej rekonštrukcii. V celom byte je nová elektrina, vymenené plastové okná, položená plávajúca podlaha, dlažba, má vymenenú peknú modernú rohovú kuchynskú linku so spotrebičmi (elektrický sporák a sklo keramická varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, jedálenský stolík so stoličkami). Je kompletne zariadený funkčným nábytkom a vybavený spotrebičmi (TV, kúpeľňa je s vaňou, práčka), bezpečnostné dvere, interiérové dvere, veľká, priestranná vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru.

LOKALITA:

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, škola, škôlka, reštaurácie, kaviarne, sieť MHD). V blízkosti je Lidl, potraviny, pošta a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky vďaka blízkosti jazera Draždiak, prípadne ďalej na hrádzu. Vynikajúca dostupnosť na diaľničný obchvat, diaľnicu, ale aj do mesta. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

K CENE BUDE ÚČTOVANÁ PROVÍZIA V SUME 3.000,- EUR ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Predaj krásny, moderný 1 izbový byt, Jasovská ulica, BA V. Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.