Kontaktné údaje

Kľúč RK s.r.o.

Záhumenice č.6

902 0 Pezinok

Meno:
Ľubomíra Lacková
Telefón:
 
Mobil:
0907507507
E-mail:
ID ponuky:
817254

Priestranný byt po rekonštrukcii na Vyšehradskej ulici v Petržalke

440 €/mes. +E
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
7. / 11

Bratislava
Petržalka - Lúky
Vyšehradská
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám priestrannú garsónku o výmere 1-izbového bytu na Vyšehradskej ulici v Petržalke, Bratislava. Ideálna lokalita pre tých, ktorí hľadajú výhodné spojenie s centrom mesta a zároveň tichšie prostredie, aké Petržalka ponúka. Byt sa nachádza v staršej novostavbe (nie panelák) a je po kompletnej rekonštrukcii.

LOKALITA: Bytový dom je umiestnený v tichej časti Petržalky. V pešej vzdialenosti sa nachádza jazero Drážďak, ideálny na kúpanie, oddych a relaxačné prechádzky. Lokalita tiež ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane materskej a základnej školy, obchodov Kaufland a Tesco, basketbalové ihrisko, street workout. Priamo v budove sa nachádza fitness centrum, lekáreň, zubná ambulancia a zdravotná ambulancia. Zastávka MHD "Lúky" je priamo pred domom, s vynikajúcim spojením do všetkých častí mesta (linky 59, 92, 93, 95, 98, 99, 192, N93, N95 a N99)

PARKOVANIE: Parkovanie je možné priamo na ulici pred bytovým domom.

DOM: Bytový dom, postavený pred približne 14 rokmi disponuje štyrmi výťahmi a elektronickým vrátnikom. Vstup do budovy je zabezpečený čipom, spoločné priestory sú pravidelne udržiavané a čisté. Kúrenie je ústredné. Bytový dom je vybavený kamerovým systémom a bezpečnostnými dverami pre bezpečné bývanie.

BYT: Nachádza sa na 7. poschodí z 11 a je orientovaný na juhozápad. Celková obytná plocha bytu je 39,5 m2 a balkónom o rozlohe 2,5 m2. Byt je vybavený modernou kuchynskou linkou, vinylovými podlahami, zabudovanou káblovou televíziou a rýchlym internetovým pripojením. V kuchyni nájdete umývačku riadu, indukčný varná doska, elektrickú rúru, mikrovlnnú rúru a chladničku s mrazničkou. V kúpeľni je k dispozícii vaňa a práčka.

CENA: Nájomné je na 440 ,- Eur/mesiac + 140 ,- Eur/mesiac za energie. Pre dvoch nájomcov, resp. pár, je nájomné aj s energiami 600 eur.

Pri podpise zmluvy sa platí 1 mesačný nájom, kaucia 600,- Eur a provízia vo výške 1-mesačného nájmu.

Byt je ponúkaný na dlhodobý prenájom (min. 1 rok) pre max. 2 osoby, nie je vhodný pre fajčiarov (elektronické sú vporiadku) a domáce zvieratá.

Pre viac informácií navštívte našu web stránku alebo kontaktujte našu kanceláriu na email bruno@kluc.sk. Tešíme sa na vašu návštevu!

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov!

Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít!

Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke kluc.sk, RK Kľúč

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Priestranný byt po rekonštrukcii na Vyšehradskej ulici v Petržalke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.