TOP PONUKA profesionálna rekonštrukcia 3- izbový byt s klimatizáciou a loggiou na Smolenickej ul

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
1. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Smolenická
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 198 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3– izbový byt na Smolenickej ulici v Petržalke. Byt o výmere 65,74 m2 + loggia sa nachádza na 1./ z 12. poschodí obytného domu s výťahom.

Byt prešiel práve teraz kompletnou rekonštrukciou. Pozostáva z predsiene, z ktorej sú prístupné WC a kúpeľňa, z haly sa dostanete do 3 nepriechodných izieb a priestranná kuchyňa je spojená s presklenou lodžiou. K bytu patrí aj latková pivnica na prízemí. V rámci rekonštrukcie boli osadené nové plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Bola vykonaná kompletná výmena elektroinštalácie, vodovodných rozvodov, kanalizácie v byte a klimatizácie, kupujúci dostane pri odovzdaní fotodokumentáciu s fotografiami všetkých vedení. Na stenách boli vyhotovené stierky a biela maľovka, v izbách a hale bola vyhotovená plávajúca parketová podlaha, v kuchyni, WC kúpeľni a chodbe bola vyhotovená dlažba. Boli osadené nové interiérové dvere v obložkových zárubniach a vchodové bezpečnostné dvere SECURIDO. V kuchyni je namontovaná kuchynská linka od spoločnosti DECODOM so zabudovanou multifunkčnou rúrou, plynovou varnou doskou, cirkulačným digestorom a umývačkou riadu. V kúpeľni a WC je vyhotovený obklad stien, WC misa je na závesnom systéme GEBERIT. V hale je inštalovaná klimatizácia GREE, ktorá bez problémov vychladí celý byt.

Bytový dom je zrekonštruovaný, vymenené boli všetky spoločné rozvody, výťahy a vchodové dvere na bezpečnostný čip, nainštalovaný kamerový systém. V bezprostrednom okolí domu sa nachádza OC Galéria PETRŽALKA s hypermarketom TESCO, Petržalská tržnica, škôlka, základná škola. Bezproblémové parkovanie je možné priamo pri dome. Vzhľadom na blízkosť Panónskej cesty a zastávok autobusov je výborné spojenie do centra mesta. Byt je kúpou voľný.

Cena nehnuteľnosti je 176.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 178.000,-Eur celkom.

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia  zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase.  Profesionálny fotograf dokáže nafotiť aj bežný byt tak, aby zaujal a nepotrebuje pritom fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať.  Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia. Toto zaujme najmä klientov pri starších bytoch.  Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu:  http://maximreal.sk/nehnutelnost/1402214/kvalitna-a-moderna-prezentacia.html

Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno

Na mape: TOP PONUKA profesionálna rekonštrukcia 3- izbový byt s klimatizáciou a loggiou na Smolenickej ul

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.