Zrekonštruovaný 3izb.byt s lodžiou – Jasovská ul. (MČ Petržalka )

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Bratislava
Petržalka - Lúky
Jasovská
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BEZ ĎALŠÍCH INVESTÍCII – spoločnosť XEMAR s.r.o. ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný, klimatizovaný 3-izbový byt s lodžiou, v blízkosti   jazera a prírodného kúpaliska „Draždiak“ – ul. Jasovská ( MČ Petržalka – BA V ). Byt s plochou 72,45 m2 ( vrátane lodžie 4,5 m2 ), sa nachádza na 12.posch./12.posch. zatepleného panelového bytového domu s dvom výťahmi. Na každom poschodí sa nachádzajú 4 byty. Bytový dom skolaudovaný v roku 1981, prešiel rekonštrukciou vonkajších a vnútorných priestorov ( zateplenie, nová strecha, nová fasáda, nové vstupné brány na čip, nové zvončeky a schránky, nová dlažba, renovácia výťahov, inštalácia kamerového systému, svetlá so senzorom pohybu, vymenené stúpacie rozvody, plastové okná na medziposchodí ). Tento rok je naplánovaná ďalšia etapa rekonštrukcie vnútorných priestorov ( kompletná výmena výťahov, rekonštrukcia schodiska, maľovanie ).  V byte bola v rokoch 2019 - 2022 zrealizovaná kompletná rekonštrukcia ( vymenené rozvody elektroinštalácie a vodoinštalácie, nová laminátová podlaha + nová dlažba + nové obklady a sanita, nové strierky + maľovka, nová kuchynská linka na mieru, nová vstavaná skriňa, nové interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere SHERLOCK, klimatizácia, bodové stropné LED svetlá v kuchyni a na toalete ). 

Dispozícia bytu: vstupná hala so vstavanou skriňou, spálňa s priestranným šatníkom, detská izba, obývacia izba so vstupom na presklenú lodžiu, kuchyňa so špajzou, samostatná kúpeľňa s vaňou, toaleta

K bytu prislúcha pivničná kobka o rozlohe 1,15 m2. 

Súčasťou bytového domu je spoločný priestor ( kočikáreň ).

- orientácia bytu: Z ( obývacia izba ), V ( 2x spálňa a kuchyňa )

- mesačné náklady pre 3 osoby: správca vrátane FO ( 152€,- ), plyn ( 12€,- ), elektrina ( 30€,- )

- v byte je zavedená optika + možnosť satelitného pripojenia

- tichý a slušný vchod, bezproblémoví susedia

 Byt sa po dohode predáva zariadený/nezariadený.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, množstvom zelene, dobrou dostupnosťou na diaľničný obchvat a taktiež do susedného Maďarska a Rakúska. V tesnej blízkosti sa nachádza najväčší areál plážových športov s prírodným jazerom Draždiak, LIDL, nemocnica s poliklinikou Antolská, autobusová zastávka, škola, škôlka, cyklotrasa, detské ihrisko.... Momentálne prebieha výstavba novej električkovej trate.

Cena nehnuteľnosti: 199.900€,-

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. 

Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Zrekonštruovaný 3izb.byt s lodžiou – Jasovská ul. (MČ Petržalka )

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.