Kontaktné údaje

Prophet Real s.r.o.

Ružová dolina 6

82108 Bratislava

Meno:
Mgr. Peter Heriban
Telefón:
+421904524043
E-mail:
ID ponuky:
820430

1 izbový byt vo vysoko kvalitnom nadštandartnom projekte NESTO

153 000
Plocha:  
33 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 1 izbový byt v projekte NESTO od spoločnosti Lucron. Byt je o výmere 33m2 z toho 5m2 má balkón. Byt predávame v plnom vysokom štandarte, podlahy, kompletná sanita, kúpeľňa VilleroyBoch, bezfalcové interérové dvere s magntickými zámkami, vstupné dvere bezpečnostné Adlo. Kuchynská linka bude kvalitná na mieru so vstavnými spotrebičmi AEG s tým, že dizajn kuchyne je možné ešte vybrať a samozrejme je to v cene bytu. Ďalej je v byte rekuperácia a príprava na exteríérové žalúzie (od developera za 600eur), v byte je podlahové kúrenie s termostatmi v izbe a v kúpeľni. Projekt NESTO sa vyznačuje nadštandardnými materiálmi a technológiami. Na chodbách budú hotelové koberce, čo minimalizuje hluk a zvyšuje pocit luxusného bývania. V podzemí sa nachádzajú pivničné priestory, spoločné priestory na uskladnenie bicyklov/kočíkov, parkovisko a umývacie boxy pre bicykle. Hneď pri bytových domoch je zástavka MHD a plánovaná vlaková zástavka do Viedne ako aj cyklotrasa priamo pri bytovom dome. Miesto je veľmi tiché pokojné, jedná sa o byt vo vnútrobloku troch bytových domov. Spoločnosť Prophet Real odporúča.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, preverenie právneho stavu a tiarch, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.