3-izb. byt v projekte Slnečnice na ul. Zuzany Chalupovej v Petržalke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
93 m2

Poschodie:  
2. / 7

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3-izb. byt v projekte Slnečnice na ul. Zuzany Chalupovej v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o celkovej rozlohe 93,58m2 (z toho pivnica 4,93m2, balkón 9,21m2 a garážové státie 12,92m2), umiestnený na 2. poschodí v 7-poschodovom projekte Slnečnice - zóna Mesto, s výťahom a s bezbariérovým prístupom z garáže aj z ulice. Má výbornú orientáciu - do tichého vnútrobloku plného zelene.

Byt má priestranné, moderne zariadené izby a ponúka sa kompletne zariadený so všetkými spotrebičmi aj nábytkom na mieru. Ponúka krásne bývanie vo vysokom štandarde. Byt má balkón orientovaný do tichého vnutrobloku. V byte sa nachádza 4K HDR Smart TV, americká chladnička, indukčná varná doska Bosch, digestor, vstavaná teplovzdušná a mikrovlnná rúra, vstavaná umývačka riadu, v kúpeľni vaňa a práčka so sušičkou, vstavané skrine na mieru (spálňa, chodba, kúpeľňa, wc), plne zariadená kuchyňa na mieru Decodom. V byte je zavedený vysokorýchlostný optický internet do 1000 Mbit od Telekom, Orange, O2. Veľkou výhodou bytu je priestranný balkón s vonkajším sedením exteriérovou skriňou, prístupný z dvoch izieb, home office corner na plnohodnotnú prácu z domu cez Wi-Fi aj káblové pripojenie. Nízke prevádzkové náklady len 108 EUR mesačne (energie 15 EUR a správca s fondom opráv príjemných 93 EUR).

Bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom, celoročne upravený vnútroblok s množstvom zelene a možnosťami na relax, výborne fungovanie so správcom a susedmi na základe interaktívneho systému, možnosť využiť bicyklárne v podzemnej garáži chránené kamerovým systémom, bezprostredne pri dome je množstvo miest pre nabíjanie elektrických áut.

Projekt Slnečnice je jeden z najkrajších projektov v Bratislave, pôsobí ako mesto v meste, cítite sa v ňom ako na dovolenke, má jednak úžasnú lokalitu a vysoký štandard. Vďaka skvelej lokalite máte vždy všade blízko. Ak radi chodíte na bicykli alebo beháte, cyklotrasa, hrádza sa nachádza v bezprostrednej blízkosti. Ak cestujete s MHD stačí vyjsť z brány a zastávka je pred vami, v Auparku, Digital Parku, Eurovei aj v centre mesta viete byť do 10 minút. Ak preferujete cestovanie autom, vďaka podzemnému garážovému státiu nemusíte riešiť parkovaciu politiku a zaparkujete vždy v teple a suchu. Pár minút na pešo budete mať v blízkej budúcnosti aj električku. V blízkosti nájdete všetko čo potrebujete - autobusovú zastávku Jasovská aj obchodné prevádzky (Billa, Tesco, Lidl, Planeo, 101 drogérie, pekáreň, Leon, Superzoo), výborne reštaurácie či kaviarne a krásne parky, detské ihriská, školy, škôlky.

Byt je kúpou ihneď k dispozícii.

Cena: 299.985 EUR

K bytu je možne v prípade záujmu prikúpiť priestrannú, privátnu murovanú pivnicu za 9.985 EUR a komfortné parkovacie státie v podzemnej garáži za 21.585 EUR.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.