garzónka, Zuzany Chalupovej, Petržalka, so zariadením

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
34 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 136 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj luxusne a komplet zariadenú garsónku v mestskej časti Petržalka na ulici Zuzany Chalupovej.

Garsónka je novostavba skolaudovaná v roku 2021.

Výmera 24 m2, lodžia, nachádza sa na 5 zo 6 poschodí, výťah.

Garsónka je komplet zariadená s kuchynskou linkou od slovenského výrobcu vyrobenou na mieru. Kvalitné, špičkové spotrebiče s nadčasovým dizajnom značky GORENJE. Elektrická dotyková varná doska GORENJE, vstavaná rúra s grilom GORENJE, digestor zabudovaný v skrinke GORENJE. Led podsvietenie kuchynskej linky. Taktiež Vás poteší štýlová chladnička aj s mrazničkou. Samozrejme nechýba ani mikrovlnka s digitalným displejom. V hale Vás očarí kvalitná vstavaná roll-door skriňa urobená na mieru s dvojkrídlovými dverami so zrkadlom. V kúpeľni si nájdete kvalitnú smart práčku s WI-FI funkciou. Nechýba osadené zrkadlo s led osvetlením. V krásnej izbe nájdete kvalitný štýlový stolík na jedenie s barovými stoličkami s kvalitného dreva. Nechýba ani komplet obývacia stena v bielom lesku s kvalitným Samsung TV s uhlopriečkou 55. Pre ešte lepšie vychutnanie si dobého filmu tu nájdete aj domáce kino Samsung so subwooferom a smart hudobným sound barom, ktorý jednoducho spárujete s TV alebo Vašim smart telefónom. Na spanie tu nájdete krásnu a kvalitnú jednoducho rozkladateľnú pohovku aj so zabudovaným matracom pre pohodlný spánok. Na lodžii si vychutnajte výhľad alebo rannú kávičku na posedení. Ak hľadáte investíciu, luxus a kvalitu, tak stačí len kúpiť a odomknúť. V byte nikto nebýval a všetko je úplne nové.

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: 0907 407 754, 0948 598 398, 0903 853 035, prípadne email: lionreal@lionreal.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.