KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ svetlý byt na Nobelovom Námestí Bratislava V

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

1. izbový kompletne zrekonštruovaný svetlý byt na Nobelovom Námestí ( v blízkosti - Digital Park, Aupark, Incheba, Einpark ).

DISPOZÍCIA: predsieň s bezpečnostnými dverami, samostatná EWE kuchyňa s jedálenskou časťou, priestranná - denným svetlom presvetlená kúpeľňa, spojená s toaletou, obývacia izba s pripojením optiky a Mágio TV.

Výmera: Byt 38 m2 s pivnicou na poschodí vedľa bytu. Popis bytu - kúpeľňa spojená s WC (vaňa so sprchou, umývadlo so skrinkou, zrkadlom, práčka so sušičkou), predsieň so skriňou-šatníkom, obývacia izba s posteľou Hemnes - Ikea, samostatná kuchyňa (Siemens spotrebiče - chladnička s mrazničkou, myčka, elektrický šporák s rúrou plus digestor). Okná sú vybavené žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Byt sa nachádza v tichej a príjemnej lokalite na začiatku Petržalky Nobelovo námestie. Byt je situovaný na 2 poschodí z výhľadom na zeleň.

Občianska vybavenosť: vynikajúca dostupnosť k business centrám na Einsteinovej ulici, v tesnej blízkosti BILLA, AUPARK, vynikajúca dostupnosť MHD.

Dohoda možná

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.