Kontaktné údaje

PRIME Reality, s.r.o.

Karadžičova 24/A

821 08 Bratislava

Meno:
Martina Tkáčiková
Telefón:
 
E-mail:
ID ponuky:
818727

MODERNÝ 2i byt, MATADORKA, BALKÓN, CHLADENIE, PARKING, Závodu Matador

560 €/mes. +E
Plocha:  
49 m2

Poschodie:  
7. / 29

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelaria PrimeReality ponúka na dlhodobý prenájom pekný, slnečný, kompletne moderne zariadený 2-izbový orientovaný na JZ, s balkónom, podlahovým kúrením a chladenim, garážovým parkovacím miestom v blízkosti Petržalskej železnicnej stanice v atraktívnej novostavbe Matadorka v mestskej časti na začiatku Petržalky.

Byt má výmeru 44 m2 + balkón o výmere 5 m2, nachádza sa na 7 poschodí v 29 poschodovej novostavbe so 4. výťahmi a 24 hodinovou recepciou.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený vo vysokom štandarde - podlahové kúrenie s funkciou dochladzovania, gresový obklad a dlažba, značková sanita v kúpelni, plastové okná s osadenými trojsklami, prvotriedny nábytok a vybavenie. Kuchyňa vo vysokom lesku so spotrebičmi značiek ELECTROLUX a s príslušenstvom BLANCO (silgranitový drez s batériou a sorterom).

Byt má výborné dispozičné riešenie s veľkou rohovou vstavanou skriňou so zrkadlom umiestnenou na chodbe, kúpelňu s vaňou, práčkou so sušičkou a so závesným WC. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálňou a v spálni sa nachádza veľká manželská posteľ s nočnými stolíkmi a s veľmi praktickým walk-in šatníkom.

Cena mesačného nájmu predstavuje 560 EUR + 200 EUR energie + 70 EUR garážové parkovacie miesto.

Byt je voľný od 01.05.2024 s možnosťou obhliadky ihneď a je vhodný pre jednotlivca alebo pár bez domácich miláčikov.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky s úplnou občianskou vybavenosťou. MATADORKA sa nachádza v mestskej časti Bratislava Petržalka na križovatke ulíc Údernícka a Kopčianska. TOTO ÚZEMIE ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a v neposlednej miere i vynikajúcu dopravnú dostupnosť do centra. V blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, obchodné centrum Aupark, Incheba, Danubia či Staré mesto. V pešej dostupnosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. Skutočne na skok sú: kúpalisko, korčuliarska dráha, jazdecký areál, fitness centrum, supermarket s potravinami, motokáry a mnohé ďalšie. V blízkosti vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Nemecko, Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Súčasťou projektu je nová materská škôlka, vo vnútrobloku multifunkčné ihriská, park s množstvom zelene a komunitné záhradky v celkovej rozlohe 1400m2.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s perfektnou dostupnosťou do mesta.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.