Kontaktné údaje

VIP REALITY

Sadová 167

09303 Vranov nad Topľou

Meno:
  Ing. Milan Gajdoš
Telefón:
+421915291168
E-mail:
ID ponuky:
2662

Novinka 3.izb. byt Petržalka, pri TPD, Vavilovova, 3/12p.

186 000
Plocha:  
76 m2

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 44 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj príjemný 3izb. byt, OV, 69 m2 + loggia 4,8 m2 + murovaná pivnica vedľa bytu 2,6 m2, p. 8/12 s dvoma výťahmi na Vavilovovej ulici v Bratislave - Petržalka (pri TPD). Bytový dom je zateplený, slušný vchod, nová vstupná brána na čip, dva výťahy, kočikáreň. Nové rozvody vody, kanalizácie a plynu tzv. stúpačky sú už v byte vymenené.

Byt je udržiavaný, po 1. majiteľovi, priebežne rekonštruovaný podľa potreby. V byte sú menené plastové okná so žalúziami a sieťkami, rekonštruovaná kúpelňa so sprchovým kútom, vymenená KL so spotrebičmi vrátane umývačky riadu, zasklená loggia. Mesačný náklady do 250 eur komplet. Byt je orientovaný na dve strany (J,S) je presvetlený, teplotne vyrovnaný, majitelia nepotrebovali klimatizáciu.

Nehnuteľnosť sa nachádza na začiatku Petržalky pri TPD/Billa, 250 metrov od električkovej zastávky - Eurovea/centrum 2 zastávky (pešo cca 20 minút). Sad Janka Kráľa 1 zastávka (pešo cca 15 minút). Cyklotrasy pri dome na všetky smery.

Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, pošta, škola, škôlka, park, detské ihrisko a iné služby. Výborné dopravné napojenie na obchvat a diaľnicu.

Pohodlné parkovanie pred bytovkou vďaka systému PAAS na rezidentskú kartu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.