Pekný 2i byt, NOVOSTAVBA, TERASA, PARKING, Slnečnice, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 130 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný, 2i – izbový byt orientovaný na Východnú stranu, kompletne zariadený s priestrannou terasou pozdĺž celého bytu a garážovým parkovacím miestom novostavbe v projekte Slnečnice na Žltej ulici vo vyhľadávanej a tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 77 m2 vrátane terasy. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 4 – poschodovej novostavbe s výťahom. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť s bezproblémovým prístupom do centra.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia kúpeľňový nábytok a práčka. Obývačka je vybavená modernou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, toaleta, terasa pozdĺž celého bytu.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Bytový dom Slnečnice sa nachádza v tichej mestskej časti Petržalka. Ide o výnimočnú štvrť pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. Mestský charakter bytov v prostredí neďaleko lužných lesov je ideálny pre moderných ľudí, ktorí vedia spomaliť, ale chcú si užívať aj benefity veľkomesta. Rovnováhu medzi pokojným a mestským životom nájdete práve tu. V dostupnej blízkosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. V blízkosti objektu vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Pri bytovej jednotke sa nachádza nákupné centrum Slnečnice Market s množstvom obchodov a služieb rôzneho zamerania: Billa, 101 drogéria, Jysk, Planeo elektro, Pepco, kaderníctvo, kaviareň, Bio obchod, detské centrum Leon, farmárska tržnica a taktiež zástavky MHD.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 200 € energie vrátane poplatku za garážové parkovacie miesto.

Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár bez domácich miláčikov.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.