Pekný 4i byt, rekonštrukcia, 3 x nepriechodná izba, balkón, Ševčenkova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m2

Poschodie:  
8. / 8

Bratislava
Petržalka - Stred
Ševčenkova
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, priestranný, kompletne zariadený 4-izbový byt, po rekonštrukcii so samostatnou kuchyňou a 3 nepriechodnými izbami, balkónom v blízkosti Daňového úradu na Ševčenkovej ulici v tichej a vyhľadávanej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 86 m2 vrátane balkónu. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 8 – poschodovej zateplenej bytovej jednotke s novým výťahom. Bytová jednotka je zateplená so vstupom na čip. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Bezproblémové parkovanie pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru, s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou chladničkou/mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, sušičkou, jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálňach. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, 2 x umývadlo, odkladacia polička, zrkadlo a práčka. V obývačke je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spálňach sú pripravené postele.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, kuchyňa s prístupom na balkón, obývačka, 3 krát nepriechodná izba, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, cukráreň, obchod s potravinami Samoška, Kaufland, Lidl, fitko, plaváreň, škôlky, školy, detké ihriská, tenisové kurty, bowling a taktiež zástavky MHD - autobusy. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta.

Veľmi príjemné, pekné a bývanie.

Byt je voľný ihneď od 22.3.2021 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 590 € + energie 260 € vrátane poplatku za internet a TV.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 4i byt, rekonštrukcia, 3 x nepriechodná izba, balkón, Ševčenkova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.