REZERVOVANÉ! Nadštadartný 2i byt 54m2, Slnečnice, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 122 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 105 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nadštandartne dokončený 2-izbový byt v novej mestskej štvrti Slnečnice - Južné mesto - Z. Chalupovej, Bratislava-Petržalka.

Plocha: úžitková 54,25m2, z toho vnútorná plocha bytu 50,11m2 + loggia 4,14m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 6 s výťahom.

Byt sa predáva kompletne na mieru zariadený, s použitím kvalitných materiálov a moderných technológii. Kuchyňa s obývačkou: kuchynská linka na mieru s detailným využitím priestoru a s regulovateľným podsvietením, sklokeramická varná doska, zabudovaná rúra na pečenie a mikrovlnná rúra, zabudovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, všetky spotrebiče značky Gorenje Simplicity, ostrovčekový digestor Klarstein, zabudovaný dávkovač mydla, práčka Whirlpool, bar/vinotéka s dotykovým nasvietením, stmievacie stropné svetlá na diaľkové ovládanie. Kúpeľňa: vaňa so sklápacou sklenenou zástenou, merač vlhkosti s automatickým zapínaním vetrania, geberit, keramický obklad po strop, dostatočný úložný priestor. Spálňa: manželká posteľ s úložným priestorom a vstavané skrine na mieru, tepelnoizolačná tapeta, luxusný luster, dostatok priestoru pre pracovný kút a detskú postieľku. Vstupná hala: predsieňová zostava na mieru, pushup systém. Telefonický vrátnik. Wifi router so zosilovačom.

Plastové okná s 5-komorovým rámom so stredovým tesnením a izolačným 2-sklom, sieťky a vnútorné žalúzie. Orientácia na západ. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými protipožiarnymi dverami. Internet a TV od Vnetu. Výhody: výborná občianska vybavenosť, nákupné centrum Slnečnice Market, rodinné športovo-zábavné centrum Leon, rýchla dostupnosť do centra a napojenie na obchvat, slnečný, tiché prostredie, obchody a služby, lekári a lekáreň, Billa, trafika, kaderník a barber, zubár, beauty klinika, záhradkárske potreby, farby, škola, škôlka, nabíjacia stanica pre elektromobily, 2023 dobudovanie električkovej trate, centrálny park, fontána, ihriská, les, dostupnosť jazier aj dobrá kávička.

Cena: byt 239.000,-Eur + garážové státie na -2p. 18.000,- Eur. Nízke mesačné náklady. Výlučný vlastník, byt je kúpou voľný. V prípade investičného zámeru, možnosť nájomného vzťahu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.