Prenájom moderný byt v Slnečniciach, ulica Fialová, garsónka, balkón, Petržalka, BA v

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
29 m2

Poschodie:  
6. / 8

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom v novostavbe, ulica Fialová, garsónka, Petržalka, Bratislava V. Rozloha. 29m2. S balkónom. V byte nikto ešte nebýval. Nový voňavý byt. Nachádza sa na 6. poschodí z 8 s výťahom. Pozostáva z chodby, obývacej miestnosti, kuchynského kúta, kúpeľne a balkóna.

ZARIADENIE: Plne zariadený, nedávno dokončený k okamžitému nasťahovaniu. Dostatok úložného priestoru pozostávajúceho z priestrannej vstavanej skrine. Kuchyňa obsahuje chladničku, mikrovlnku a indukciu. V kúpeľni sa nachádza práčka, sprchový kút a WC. Samozrejmosťou je posteľ, stôl, stoličky a skrinka v obývačke. Priestranný balkón vhodný na letné leňošenie s výhľadom na okolitú prírodu.

LOKALITA: Byt sa nachádza v obľúbenej a tichej časti Slnečnice, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (potraviny, reštaurácie, kaviarne, lekáreň...). Lokalita má pre športovcov skvelé napojenie na hrádzu a neďaleké obľúbené jazerá. Výborná dostupnosť na MHD (zastávka Žltá) a priame napojenie na diaľnicu a hlavné BA dopravné ťahy.Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: lokálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Bez zvierat. Voľný ihneď. Parkovacie miesto vonkajšie za príplatok 50€. Cena 500 € plus 130€ energie prec1 osobu. KONTAKT: 0903234033

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.