Priestranný 4izb. byt s lodžiou - Šášovská ul. ( Petržalka )

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
92 m2

Poschodie:  
4. / 8

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 81 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR realitná spoločnosť ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na predaj priestranný a svetlý 4-izbový byt s lodžiou, vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Petržalka ( BA V. ) – ul. Šášovská. Byt s celkovou plochou 91,78 m2 ( vrátane lodžie 3,74 m2 ) sa nachádza na 4.posch./8.posch. zatepleného panelového bytového domu s výťahom. Na každom poschodí sa nachádzajú 2 byty. Bytový dom skolaudovaný v 80-tych rokoch, prešiel v roku 2019 kompletnou rekonštrukciou vonkajších a vnútorných priestorov ( zateplenie, nová strecha, nové zvončeky a schránky, nové vstupné brány na čip, bezbariérový vstup, renovácia výťahu, vymenené stúpacie rozvody, plastové okná na medziposchodí ). V byte bola v roku 2005 zrealizovaná kompletná rekonštrukcia ( vymenené rozvody elektroinštalácie a vodoinštalácie, plastové okná, vonkajšie žalúzie v kuchyni a obývacej izbe, nová kuchynská linka, nové parkety, dlažba, interiérové dvere, vstupné bezpečnostné dvere, obklady a sanita, stropné bodové svetlá v kuchyni, kúpeľni a WC, dispozične zväčšená kuchyňa odstránením lodžie )

K bytu prislúcha pivničná kobka o rozlohe 1,66 m2.

Súčasťou bytového domu je spoločný priestor ( kočikáreň ).

Dispozícia bytu: vstupná hala so vstavanými skriňami a video vrátnikom, obývacia izba, 1x spálňa so vstupom na lodžiu, 2x spálňa, priestranná kuchyňa, samostatná kúpeľňa s masážnou vaňou, samostatná toaleta

Orientácia bytu: Západ - ( kuchyňa, obývačka ) a východ - ( 3x spálňa )

Mesačné náklady: 200€,-/2osoby, elektrina ( 33€,- ), plyn – nie je

V byte je zavedená optika.

Parkovanie pred bytovým domom.

Tichý a slušný vchod. Bezproblémoví susedia.

Byt sa nachádza v lokalite s množstvom zelene, kompletnou občianskou vybavenosťou a len pár minút od hraníc s Maďarskom a Rakúskom. Priamo pred bytovým domom sa nachádza multifunkčné detské ihrisko, škôlka, škola, park, potraviny, reštaurácia, kultúrny dom. V tesnej blízkosti sa nachádza NC Tesco, Billa, Kaufland, Lidl, zdravotné stredisko, školy, škôlky, zastávka MHD, areál prírodného kúpaliska Draždiak, cyklotrasa.... V budúcnosti je v tejto lokalite naplánovaná výstavba električkovej trate.

Byt sa predáva zariadený a je bez tiarch.

Cena nehnuteľnosti: 269.900 €,-

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. 

Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.