REB.sk ponúka v Rajke 2-izb. byt v novostavbe, Maďarsko /T

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 360 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 346 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REB.sk ponúka na predaj 2-izbový byt v novostavbe na 2. posch. z 3-och na začiatku Rajky (Maďarsko), bez výťahu. Má plochou 43,45 m2 plus veľký balkón 9 m2 s orientáciou na juhovýchod. Byt je klimatizovaný a prislúcha k nemu vyhradené parkovacie státie na dvore s bránou na diaľkové ovládanie. V dome je k dispozícii pre vlastníkov malé wellness (solárium, sauna, bežecké pásy).

Dispozícia:

Za vstupnými dverami bytu sa nachádza predsieň, z nej sa vchádza do kuchyne s komorou, kúpeľne s WC, ďalej do obývacej izby s balkónom a do spálne. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečuje vlastný plynový kotol umiestnený v kúpeľni.

Mesačné náklady : 80,- Eur

Lokalita:

Rajka je prvá maďarská obec pri Bratislave. Má približne 3000 obyvateľov, z ktorých väčšinu tvoria Slováci. Nie je nutnosť hovoriť po maďarsky. Dedina má základnú občiansku vybavenosť: potraviny, mäsiar, zelovoc, trafika, niekoľko reštaurácií, pizzeria, banka, zmrzlina, cukráreň, pošta, autoservis, pumpa, lekár, zubár, zverolekár. Výhoda pre mladé rodiny je bezplatná škôlka pre obyvateľov Rajky. V okolí sú možnosti kúpania, kajakovania alebo rybárčenia s výbornou dostupnosťou bicyklom s množstvom cyklotrás, na korčuliach alebo peši na hrádzu, ktorá vedie z Rajky do Čunova a ďalej do Bratislavy. Okrem cesty autom (cez Rusovce alebo po diaľnici) je k dispozícii aj MHD, ktorá chodí do Bratislavy.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.