RentHub | 2-izbový byt 55,18m2 + park. státie | Slnečnice - Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 22 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rasťo z RentHub Vám ponúka na prenájom tento útulný 2-izbový byt v modernom projekte Slenčnice v Petržalke. S celkovou rozlohou 50,58m2 a príjemnou terasou o rozlohe 4,6m2 ponúka tento byt ideálne miesto pre pohodlné bývanie.

Nachádza sa na 3. poschodí z celkových 5, čo poskytuje pokoj a súkromie v kombinácii s výhľadom na okolie. Byt je kompletne zariadený a vybavený všetkými potrebnými spotrebičmi. Kuchyňa je plne vybavená a disponuje aj kuchynským riadom. Okrem toho bude v byte k dispozícii televízor, terasové posedenie a nočné stolíky, čo prispieva k pohodliu a komfortu. Byt disponuje aj vlastným parkovacím státim !

V cene energií sa ponúka aj rýchly optický internet a TV služby od Maggio. Hoci byt nezahŕňa pivnicu, nájomníci majú možnosť využiť spoločnú bicykláreň na uskladnenie bicyklov, čo je ideálne pre tých, ktorí si radi robia prechádzky alebo športujú.

Dispozícia: vstupná chodba, po pravej strane sa anchádza kúpeľňa spojená s toaletou, čelom k vstupnej chodbe sa nachádza spálňa so vstupom na terasu, po ľavej strane od vstupnej chodbe sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou, z obývačka je tiež prístupná terasa.

V okolí sa nachádzajú lekárne, kliniky a zdravotné strediská, obchody, supermarkety, reštaurácie, kaviarne, banky, pošta a ďalšie služby, ktoré uspokoja každodenné potreby obyvateľov. Petržalka je dobre napojená na mestskej hromadnej doprave a má aj cyklistické trasy a pešie chodníky. Okrem toho v okolí Slnečnice sú parky, športové zariadenia, kultúrne centrá a ďalšie miesta, kde si obyvatelia môžu oddýchnuť a relaxovať.

Cena prenájmu je 800,-€ vrátane energií, internetu a parkovacieho miesta.

Obhliadky nehnuteľnosti sú možné od 15.04.2024!

Rastislav Horňák

Renthub s.r.o. - špecialisti na prenájmy

Tel.: +421 950 440 748

E-mail: hornak@radoreality.sk

Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by Renthub s.r.o. a RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.