SLNEČNICE - predaj 1izb. byt - EXKLUZÍVNE U NÁS!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
39 m2

Poschodie:  
2.

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 159 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F22-111-LUCa

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám exkluzívne ponúka na predaj útulný, jednoizbový byt v bytovom komplexe SLNEČNICE - ul. Zuzany Chalupovej.

Vkusne a na mieru zariadený, vybavený, ešte neobývaný byt o rozlohe 39m2, z toho 5m2 ,loggia sa nachádza na druhom poschodí 6 poschodového domu.

Samotný byt pozostáva z kuchynského kúta, veľkej miestnosti - predelenej na spaciu a obývaciu časť a kúpeľne s WC. Priestory sú vybavené vstupnou šatníkovou zostavou, vstavanou skriňou, dreveným predeľovacím nábytkovým systémom , manželskou posteľou a na mieru vyrobenou kuchynskou linkou. Celý byt je presvetlený veľkými oknami, mimoriadne citlivo navrhnutý a samotné zariadenie ponúka množstvo detailov s odkladacími priestormi . K bytu prislúcha loggia o výmere 5m2.

Mesačné náklady na prevádzku bytu sú 90 € - správcovský poplatok, v ktorom je zahrnuté elektrické vykurovanie bytu, teplá a studená voda + 10 EUR/mes. poplatok za elektrinu.

Bytový Komplex SLNEČNICE ponúka mimoriadne dobrú dostupnosť do centra mesta, kompletnú občiansku vybavenosť, nákupné centrum, detské centrum, množstvo zaujímavých a netradičných prevádzok v nebytových priestoroch bytových domov a tiež možnosti športového vyžitia, oddychu a relaxu v samotnom vnútrobloku bytového domu, alebo okolitej prírode - Dunaj, Hrádza...

CENA: 149 000 Eur., + možnosť odkúpenia vonkajšieho parkovacieho miesta 11 000 EUR.

Cena je vrátane provízie pre RK, vypracovania kompletnej zmluvnej dokumenácie k predaju nehnuteľnosti a poplatkov za vklad do katastra.

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľností.

Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=PTwwkPFf95p&brand=0

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.