Kontaktné údaje

1.BCR s.r.o.

Zrinského 9/A

81103 Bratislava

Meno:
Kontaktujte naše call centrum
Telefón:
+421 901 789 818
Mobil:
+421 901 789 818
E-mail:
ID ponuky:
808550

SLNEČNÝ 2-IZB. BYT, ZARIADENÝ, GAR. STÁTIE, NOVOSTAVBA MATADORKA

600 €/mes. +E
Plocha:  
44 m2

Poschodie:  
10. / 28

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 30 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom krásny 2-izbový byt v novostavbe Matadorka v bratislavskej mestskej časti Petržalka. Je situovaný na 10. poschodí 28-poschodového bytového domu s výťahom. Je zariadený novým nábytkom a pripravený k okamžitému sťahovaniu. Pre ešte väčší komfort je k dispozícii garážové státie v suteréne bytového domu. Celý byt je krásne presvetlený a ponúka príjemné výhľady.

Samotný byt pôsobí veľmi príjemným a vzdušným dojmom. Keďže sa jedná o novostavbu, stav a vybavenie bytu je vo veľmi dobrej kondícii. Spĺňa moderné štandardy, vybavenie bytu je v neutrálnych farbách a okrem iného disponuje nie len podlahovým kúrením, ale aj pasívnym prichladením. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, otvorenej obývacej izby spojenej s kuchyňou, dostatočne veľkej spálne s priestorom pre pracovný kút a kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Súčasťou bytu je balkón s výmerou 4,07 m², na ktorý je možný výstup z obývacej časti. Byt je plne vybavený, vrátane vstavaných spotrebičov (chladnička s mrazničkou, el. varná doska, digestor, el. rúra) a prenajíma sa kompletne zariadený tak, ako vidíte na fotografiách. K bytu prislúcha garážové státie v tesnej blízkosti vchodu za mesačný poplatok 80,-EUR.

Projekt Matadorka je polyfuknčný objekt, ktorý poskytuje všestrannú občiansku vybavenosť. Súčasťou projektu je množstvo zelene či už v okolí alebo vo vnútrobloku, ktorý sa nachádza na 4. poschodí v rámci bytového domu. Ponúka priestor pre rôzne voľnočasové aktivity. K dispozícii je detské a multifunkčné ihrisko, priestor pre posedenie či komunitná záhrada.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Údernícka ulica; Bratislava - Petržalka

* počet izieb: 2

* poschodie: 10/28

* výmera bytu celkom: 48,22 m²

* výmera bytu: 44,15 m²

* výmera balkónu: 4,07 m²

* stav: novostavba (2020)

* kompletne zariadený

* garážové státie

LOKALITA A OKOLIE:

Bytový dom je iba "na skok" do Sadu Janka Kráľa, nákupného centra Auparku, či do priameho centra Starého Mesta - Tyršovo nábrežie, Hviezdoslavovo námestie atď. V dostupnej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť (TESCO Expres, DM drogéria, lekáreň, mäsiarstvo, letné kúpalisko, detské ihriská, stredná odborná škola, súkromné gymnázium, materské škola, základná škola). Vlaková stanica Petržalka je vzdialená iba 2 minúty chôdze. Ak svoj voľný čas radi trávite v prírode či na bicykli, určite Vás poteší taktiež blízkosť Dunajskej cyklistickej cesty, jazdecký areál, korčuliarska dráha či psí park.

CENA: 600,-EUR/mesiac + 185,-EUR/mesiac energie vrátane internetu + 80,-EUR garážové státie

Pri podpise nájomnej zmluvy sa požaduje vratný depozit vo výške 785,-EUR + provízia pre RK 300,-EUR.

V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.

ID: 81807381

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.