Slnečný 3i byt, 3 X NEPRIECH.IZBA, LOGGIA, KLÍMA, Andrusovova ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
11. / 12

Bratislava
Petržalka - Stred
Andrusovova
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 130 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj ponúkame slnečný, priestranný 3i byt po kompletnej rekonštrukcii orientovaný na Južnú stranu, s výbornou dispozíciou, so samostatnou kuchyňou, 3 nepriechodnými izbami, loggiou, klimatizáciou a pivničnou kobkou v prekrásnom prostredí v blízkosti Petržalskej plavárne a Chorvátskeho ramena na Andrusovovej ulici v tichej a vyhľadávanej tichej mestskej časti Petržalka – Dvory.

Podlahová plocha bytu predstavuje 66,12 + loggia 2,83 m2 vrátane pivničnej kobky). Byt sa nachádza na 11 poschodí v 12 – poschodovej zateplenej bytovej jednotke s 2 výťahmi (nákladný a osobný)

Výhody bytu:

- po kompletnej rekonštrukcii z roku 2018 ( okrem elektriky iba čiastočne ( chodba, kúpeľňa, toaleta a kuchyňa), maľovky, stierky, plastové okná, vody, plyn, kúrenie, interiérové dvere, a plávajúce podlahy, kuchyňa, kúpeľňa a toaleta)

- bytový dom prešiel rekonštrukciou – zateplenie, výmena vchodov (zabezpečenie pivníc a domu systémom JABLOTRON a vstup len na čip + kamery) ,vlastná kotolňa, plastové okna, nové podlahy, nové výťahy (jeden osobný a jeden nákladný, nové stúpačky

- perfektná dispozícia bytu samostatná kuchyňa, ( 3 x nepriechodná izba), loggia, samostatná kúpeľňa a toaleta

- pivničná kobka suteréne bytovej jednotky

- slnečný byt

- primerané mesačné správcovské náklady ( 160 euro + elektrika + plyn / 2 osoby

- vlastná kotolňa

- optické dátové prípojky ( Orange, Telekom a UPC)

- 4 byty na chodbe

- výborná občianska vybavenosť

- tichá lokalita

- možnosť parkovania pred bytovou jednotkou

- bezproblémoví a milí susedia

- byt je kúpou voľný

Dispozícia:

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, hala, 3 krát nepriechodná izba, kuchyňa s prístupom na loggiu, kúpeľňa a toaleta

Stav:

Byt sa predáva zo spomínaním zariadením ako je na fotkách, je vyprataný. V byte je nová kuchyňa - vstavaná el. rúra + plynová varná doska. V dvoch izbách sú skrine rolldor, sedačka v obývačke. Výhodou bytu je prerobená kúpeľňa ( aj WC) v ktorej sa nachádza práčka a praktické skrinky s úložným priestorom. Na zasklenej loggii sa nachádza vonkajšia klimatizačná jednotka. Plastové okna a plávajúca podlaha a v kuchyni dlažba. Vchodové dvere do bytu sú bezpečnostne a interiérové sú tiež výmene za nové. Do bytu je natiahnutá optika a v byte sú natiahnuté sieťové káble na internet (naposledy Orange).

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, cukráreň, obchod s potravinami Samoška, Kaufland, Lidl, fitko, Petržalská plaváreň, škôlky, školy, detské ihriská, tenisové kurty, bowling, Chorvátske rameno a taktiež zástavky MHD - autobusy. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu s možnosťou prejsť na pešo do mesta.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Slnečný 3i byt, 3 X NEPRIECH.IZBA, LOGGIA, KLÍMA, Andrusovova ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.