Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Ing. Branislav Harmat
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
51858

TUreality ponúka praktický 4 izbový byt, pivnica, výťah, loggia, BA V.- Petržalka

220 000
Plocha:  
82 m2

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 16 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj 4-izbový byt v zateplenom a zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s výťahom v Petržalke - časť Dvory na Zadunajskej ceste.

BYT: Celková rozloha bytu je 82,70m², orientácia: Juh a Sever

Byt sa nachádza na 6/8 podlaží. K bytu prináleží pivnica o výmere cca 2,92m², nachádzajúca sa na prízemí bytového domu a súčasne patrí k bytu v zdieľanom užívaní väčšia nebytová miestnosť na prízemí využívaná ako sklad.

DISPOZÍCIA BYTU: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola mierne zmenená jeho dispozícia. Pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do centrálnej časti bytu - obývacej izby. Z obývacej izby sa priamo vchádza do dvoch menších izieb a chodby prepájajúcej kuchyňu, spálňu, kúpeľňu a samostatné WC. Loggia je prístupná z kuchyne.

ZARIADENIE: kuchynská linka, plynový sporák, vstavané skrine

LOKALITA: Petržalka je stabilizovaná lokalita s bohatou občianskou vybavenosťou, konkrétne táto časť kde sa nachádza ponúkaný byt, je blízko centra mesta, z bytu je krásny výhľad na Bratislavský hrad. V tesnej blízkosti je Billa, Zdravotné stredisko, Aupark, a ďalšie obchodné prevádzky a služby. Výborná dostupnosť do centra mesta autom alebo prostredníctvom MHD. Rýchle napojenie na diaľnicu v smere Česká republika, Rakúsko alebo Maďarsko.

NÁKLADY: Mesačné náklady na byt sú orientačne 190,- EUR vrátane el. energie.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné pred bytovým domom, kde je dostatok voľných miest aj v špičke.

Energetický certifikát je k dispozícii, bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bol zateplený, boli vymenené stúpačky, výťahy, strecha, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, boli vynovené schodiská, schránky.

V cene je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, možnosť vybavenia HÚ. Info a obhliadky: mail: harmat@tureality.sk, tel: +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Družstevné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.