REZERVOVANÉ! ZAČIATOK PETRŽALKY, 3-IZB. BYT, KOMPLET. REK., HÁLOVA UL.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
5. / 12

Bratislava
Petržalka - Stred
Hálova
pred 148 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 140 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa ponúkame krásny 3-izbový byt vo výbornej lokalite na ulici Hálova v bratislavskej mestskej časti Petržalka. Je situovaný na 5. poschodí s výťahom v zrekonštruovanom bytovom dome.

Byt prešiel v roku 2019 kompletnou rekonštrukciou. Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej haly s úložným priestorom, z ktorej sa vchádza do všetkých miestností v byte, dvoch spálni, obývacej izby, kúpeľne s vaňou a toaletou a samostatnej kuchyne s výstupom na loggiu. V celom byte sú použité veľmi vkusné a nadčasové materiály. V rámci rekonštrukcie boli menené kvalitné plastové okná zn. SALAMANDER, hliníkovo-plechové radiátory, dlažba (v chodbe, kuchyni a kúpeľni), podlaha v izbách či interiérové dvere vrátane zárubní. Vstupné dvere sú staršie, avšak bezpečnostné. Kuchynská linka disponuje vstavanými spotrebičmi zn. Electrolux (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, plynová varná doska, elektrická rúra, práčka). Príslušenstvom bytu je slnečná loggia a pivničná kobka na prízemí bytového domu.

Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii. V rámci rekonštrukcie boli menené aj vchodové dvere na čipovú kartu, spoločné priestory boli vynovené. Zateplenie prebehlo v roku 2017. Výťahy nie sú úplne nové, ale fungujú bez problémov. Hneď pri bytovom dome sa nachádza veľké parkovisko, ktoré zabezpečí dostatok parkovacích miest.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Hálova ul.; Bratislava - Petržalka

* poschodie: 5/12

* plocha bytu: 64,50 m2

* plocha pivnice: 1,80 m2

* plocha loggie: 3,60 m2

* kompletná rekonštrukcia (r. 2019)

* vkusné a nadčasové materiály

* čiastočne zariadený, klimatizovaný

* ihneď k nasťahovaniu

* príjemná lokalita

* tiché okolie

LOKALITA A OKOLIE:

Být a bytový dom sa nachádzajú na začiatku mestskej časti Petržalka. Okolie poskýtuje kompletnú občiansku výbavenosť (Terno, TESCO Expres, Kaufland, Lidl, materská, základná a stredná škola, obchodý a službý, reštaurácie). Zastávka MHD je vzdialená 6 minút chôdze - linka č. 68, 83, 84, 88, 96, 99.Nákupné centrum Aupark je vzdialený len 2 zastávky MHD - necelé 2 km. V blízkosti sa nachádza Chorvátske rameno a Draždiak, kde môžete tráviť svoj voľný čas, či výkonávať športové aktivity.

CELKOVÝ DOJEM:

Samotný byt pôsobí veľmi príjemným dojmom. Keďže bol rekonštruovaný len pred 2 rokmi, je vo veľmi dobrom stave. Predáva sa čiastočne zariadený, čo budúcim majiteľom uľahčí začiatky v novom bývaní. Materiály, ktoré sú v byte použité sú príjemné a v neutrálnych farbách. Nový majiteľ ocení, že je byt okamžite k nasťahovaniu a bez počiatočných investícií.

CENA: 195.000,-EUR

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 81807260

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ! ZAČIATOK PETRŽALKY, 3-IZB. BYT, KOMPLET. REK., HÁLOVA UL.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.