Krásny nový 2 izbový byt v Malých Krasňanoch s predzáhradou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
prízemie

Bratislava
Rača
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 197 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Keď snívate o bývaní v Bratislave ale zároveň chcete byť aj v blízkosti prírody, naša ponuka spĺňa presne tieto podmienky a dá Vám ešte oveľa viac. Projekt Malé Krasňany spája vysoký štandard bývania s rôznymi možnosťami oddychu v prírode a to hneď za Vašim domom.

Kolaudácia bytového domu prebehla v roku 2017 a ponúkaný byt sa nachádza na prízemí bytového domu.

Podlahová plocha je 53,08m2, terasa má rozlohu 6,27m2 a ozajstnou perlou je predzáhrada s rozlohou 25m2, ktorá ponúka perfektné posedenie s krásnym výhľadom na prírodu a môže tu mať výbeh aj Váš domáci maznáčik. Dokopy máme takto 2 izbový byt s veľkorysou rozlohou 84,35m2.

Byt sa predáva nádherne zariadený, o súlad v každom detaile sa postaral interiérový dizajnér.

Cez protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere sa dostaneme do predsiene so zabudovanou skriňou na topánky a menšie veci. Napravo máme šatníkovú miestnosť s policami a v tejto miestnosti vieme ukryť aj práčku, prípadne sušičku.

Z predsiene sa dostaneme do obývacej izby, ktorá je spojená s kuchyňou a máme odtiaľ východ aj na terasu a do záhradky.

V kuchyni máme krásnu kuchynskú linku so všetkými spotrebičmi (elektrická rúra, indukčná varná doska, odsávač pár, mikrovlnka, umývačka riadu), ktorá bola vyhotovená na mieru a bola veľmi pekne zladená s obývacou izbou. Odtiaľ sa dostaneme aj do spálne, v ktorej nás čaká veľká zabudovaná rolldor skriňa na mieru, krásna posteľ a dokonalé doplnky.

Na druhej strane chodby máme kúpeľňu s vaňou, s kvalitnou sanitou a samostatnú toaletu.

Byt je vybavený dizajnovými hliníkovými žalúziami s vysokou životnosťou. V lete chránia pred prehrievaním bytu a vďaka elektrickému ovládaniu dotvárajú komfort Vášho bývania. Ak potrebujete priestor navyše, vďaka žalúziám si môžete vytvoriť z terasy akoby samostatnú miestnosť.

Máme tu plastové okná so 6-komorovým profilom, ktoré sú praktické na manipuláciu a jednoduché na údržbu. Navyše, vďaka izolačným trojsklám zlepšujú zateplenie bytu a bránia roseniu okien.

Veľkoformátové laminátové podlahy zdôrazňujú kvalitu vyhotovenia podlahy.

Váš komfort v byte zabezpečí v týchto horúcich dňoch aj klimatizácia značky Daikin s dvoma vnútornými jednotkami (aj v spálni, aj v obývacej izbe), ktorú viete regulovať aj s pripojením cez Wi-Fi a o Vaše bezpečie je tiež postarané, alarm značky Jablotron je prístupný takisto aj s pripojením cez wi-fi.

K bytu patrí v predajnej cene aj parkovacie miesto v podzemnej garáži (v hodnote € 10.800,-) a pivničná kobka (v hodnote € 4.800,-)

V komplexe Malé Krasňany sa nachádza Bystrá škôlka, kaviareň s veľmi milou obsluhou a potraviny. V bezprostrednej blízkosti sú školy a hlavne krásna príroda, cyklotrasa. Medzi jednotlivými domami nájdeme tiež veľa zelene, parčík, lavičky a detské ihrisko. Dostupnosť do centra asi 10 minút, zastávka električky je asi na 3 minúty chôdze a vlaková stanica Vinohrady približne 5 minút chôdze.

Celková cena vrátane realitného a právneho servisu je 209.000,- Eur.

Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.