Kúsok od vinohradov aj s domácimi maznáčikmi, také sú výhody tohto prenájmu

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Bratislava
Rača
Hečkova
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 245 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality & Design Vám ponúka na prenájom 3-izbový byt na Hečkovej ulici v Rači. Ak hľadáte bývanie, v ktorom sú vítaní aj vaši zvierací priatelia, uprednostňujete slušné bývanie v blízkosti prírody, je pre Vás táto ponuka vhodnou voľbou. Byt je prístupný k užívaniu ihneď.

3–izbový byt sa nachádza v zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom. Vstup do objektu je na čip, vchod je bezpečný a čistý.

Menší 3-izbový byt s rozlohou 54 m2 je situovaný na prízemí, keďže je dom postavený v miernom svahu, nočná časť bytu, teda obe spálne, sú na úrovni zvýšeného prízemia. Na oknách sú ochranné fólie, vďaka ktorým nie je vidno do interiéru bytu. Je orientovaný na východnú a západnú stranu. Byt je po dvojročnej rekonštrukcii, ktorou sa menili plávajúce podlahy, plastové okná a kuchynská linka. Prednedávnom na ňom boli vykonané menšie stavebné úpravy, ktoré vylepšili vizáž interiéru.  Noví nájomníci tak budú bývať v čerstvo vymaľovanom byte s novými interiérovými dverami. Vstupné vchodové dvere sú bezpečnostné. Byt sa prenajíma so zariadením, vrátane elektrospotrebičov. V spálni je šatníková skriňa s manželskou posteľou. Obývačka je vybavená rozťahovacím gaučom a ďalším nábytkom. Dispozične je byt riešený nasledovne – vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa, dve spálne, technická miestnosť/kumbál, obývacia izba vedúca do kuchyne. V byte sú umiestnené vykurovacie merače, ktorými si môžete temperovať teplotu.

Lokalita je bohatá na sociálnu vybavenosť; v bezprostrednej blízkosti nákupné možnosti Lidl, nákupné centrum Račan, predškolské a školské zariadenia, verejné kúpalisko, pár metrov od domu zástavky MHD a električiek, v neposlednom rade ste v tesnom objatí vinohradov na úpätí Malých Karpát.

Cena za prenájom bytu vo výške 590 € zahŕňa energie.

Pri podpise Zmluvy je potrebné vyplatiť:

1x mesačný nájom vrátane energií,

1x kaucia vo výške mesačného nájmu vrátane energií,

1x provízia RK vo výške 590 €.

Reality & Design Vám zabezpečí:

Kompletný právny servis, vyhotovenie nájomných zmlúv,

Vypracovanie preberacieho protokolu a odovzdanie nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Kúsok od vinohradov aj s domácimi maznáčikmi, také sú výhody tohto prenájmu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.