ODPORÚČAME: 4i zrekonštruovaný byt s priestrannou lodžiou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Rača
Rustaveliho
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi príjemný a kompletne zrekonštruovaný 4-izbový byt v mestskej časti RAČA, ulica Rustaveliho. Bytový dom je situovaný v obľúbenej lokalite, ľahko dostupnej z centra mesta či už autom, električkou aj autobusom. Priamo pri dome je niekoľko detských a športových ihrísk, oddychová zóna a potraviny.

Celé prevedenie bytu je koncipované tak, aby bolo nadčasové a pekne spolu ladilo. Rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2018. Celý byt je veľmi príjemmý a tichý, vhodný i pre väčšiu rodinu. Je okamžite pripravený k nasťahovaniu nových majiteľov.

Byt má veľkorysú výmeru, jeho úžitková plocha je až 83 m2 (podlahová 77 m2 + lodžia 3 m2 + pivnica 3 m2 cca). Nachádza sa na 1. poschodí, bytový dom má celkovo 6 podlaží. Pod bytom sa nachádzajú vykurované obchodné priestory. Na každom poschodí sú len 2 byty.

Bytový dom bol kompletne modernizovaný. Je zateplený, brány na DEK kľúč. V dome bývajú priateľskí a slušní susedia. Menené boli aj ležaté a zvislé rozvody.

Dispozičné riešenie:

Byt sa dá rozdeliť na dennú a nočnú časť. Je prakticky dispozične riešený a dostatočne presvetlený. Priestranná vstupná hala poskytuje dostatok miesta na odkladanie vecí a oblečenia, sú v nej umiestnené skrine na mieru. Z chodby sa vstupuje do dvoch samostatných spální o rozlohe 11,8 m2 a 12,4 m2, do priestrannej obývacej izby, k dispozícii je kúpeľňa vybavená vaňou a umývadlom, samostatná toaleta. Kuchyňa je prístupná chodbičkou, disponuje krásnou kuchynskou linkou. Z obývacej izby sa dostanete do 3. spálne o výmere 12,2 m2, ktorá je priamo prepojená s veľkorysou zasklenou lodžiou. Spálne sú orientované na Z, kuchyňa a obývačka na V.

VYBAVENIE BYTU:

Byt pôsobí veľmi útulne a príjemne. Vchodové dvere sú bezpečnostné, interiérové dvere v drevenom dekore, podlahy - PVC v modernom dizajne, plávajúca podlaha, moderné koberce plastové okná opatrené sieťkami a žalúziami, kompletne zariadená štýlová kuchynská linka vrátane kvalitných spotrebičov ELEKTROLUX vyššej rady (elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka a varná indukčná doska). Každá izba ako aj chodba disponuje roll door skriňami v krásnom prevedení. Na chodbe je predpríprava na sušičku. Byt nevyžaduje už žiadne ďalšie investície.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a veľmi obľúbenej lokalite. V okolí sa nachádza komplexná občianska vybavenosť. Množstvo škôlok, základných a stredných škôl vrátane gymnázií, športovísk rôzneho druhu dostupných na pešo robí z tejto lokality, skvelé miesto pre život rodín s deťmi. Priamo pri bytovom dome sú k dispozícii potraviny, na skok výborné obchodné stredisko s potravinami a službami, množstvo reštaurácií, kaviarní, fastfoodov, zástavka električky je vzdialená pár minút chôdzou, zástavka autobusu taktiež. Byt sa nachádza v obľúbenej tichej lokalite vzdialenej z úplného centra Bratislavy cca 25 minút električkou. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádza komplexná občianska vybavenosť: MHD – električky, autobusy, vlak, škôlka, základná škola, stredná škola, zdravotné stredisko, pošta, PNS stánok, obchody Samoška, Billa, Kaufland. Veľkým plusom je blízkosť lesov Malých Karpát a podhorského kúpaliska.

Pôdorys na vyžiadanie.

Parkovanie v okolí domu bezproblémové, do konca roka majú majitelia zaplatené parkovacie státie.

Cena tohto bytu: 182 500 € vrátane provízie pre RK a právneho servisu. Poskytujeme bezplatné špičkové poradenstvo v oblasti hypoték.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám kedykoľvek k dispozícii. Maklér:

Ing. Andrea Nagyová, 0911890988 nagyova@centrum-realit.sk

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: ODPORÚČAME: 4i zrekonštruovaný byt s priestrannou lodžiou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.