SLNEČNÝ 4-IZB. BYT, PÔVODNÝ STAV, PIVNICA, LOGGIA, RAČA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie

Bratislava
Rača
Na pasekách
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 125 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj priestranný a slnečný 4-izbový byt v dobrej lokalite v bratislavskej mestskej časti Rača. Je situovaný na prvom vyvýšenom poschodí v 9 poschodovej staršej panelovej stavbe s výťahom.

Byt je v pôvodnom stave a ponúka obrovský potenciál pre klientov ktorí si svoje nové bývanie chcú zrealizovať podľa svojich predstáv. Príslušenstvom bytu je pivničný priestor a veľká slnečná loggia, ktorá prešla v roku 2019 rekonštrukciou.

Bytový dom je udržiavaný a čistý a v r.2019 prešiel čiastočnou rekonštrukciou - zateplenie pivnice, výmena stúpačiek, spoločné priestory boli rekonštruované spoločne s výmenou okien a novým výťahom. Pred bytovým domom je dostatok verejného parkovania.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Rača - Na pasekách

* panelová stavba

* poschodie: 1/9

* plocha bytu: 81 m2 + pivnica 3 m2

* plocha pivnice: 3 m2

* plocha loggie: 4,7 m2

* stav: pôvodný stav

* výborná dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba so vstupom na loggiu, spálňa, detská izba 1,detská izba 2, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a komora

* čiastočne zariadený – kuchynská linka, vstavaný nábytok

* orientácia: juho-východná a severo-západná

* vlastné kúrenie

* ihneď k nasťahovaniu

* dodávatelia TV/internet: UPC

* bytový dom je v správe spoločenstva vlastníkov domu

* k bytu sa dá dokúpiť garáž

MESAČNÉ NÁKLADY:

* 300eur mesačne/3 osoby

LOKALITA A OKOLIE:

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, ktorá zabezpečí kvalitné a pokojné bývanie (potraviny, obchody, lekáreň, materská škola, základná škola, služby, mnohé reštaurácie a kaviarne miestneho charakteru, nákupné centrum). Zastávka MHD je vzdialená 2 minúty chôdze. OC Vajnoria je vzdialené 3 minúty autom a nákupné centrum Avion je vzdialené len 11 minút cesty autom. V blízkosti sa nachádza Kalné jazero a Zlaté Piesky, menšie parčíky, detské ihriská kde môžete tráviť svoj voľný čas a lokalita taktiež poskytuje množstvo športového vyžitia – HANGAIR Action Sport Academy, Airsoftové ihrisko a možnosť prechádzok.

POHĽAD MAKLÉRA:

Nehnuteľnosť pôsobí veľmi príjemným dojmom. Byt je veľmi svetlý a slnečný, otočený do všetkých svetových strán čo ocenia milovníci kvetov a slnka počas celého dňa. Pôvodný stav bytu umožňuje rekonštrukciu bytu presne podľa svojich predstáv. Lokalita je pokojná štvrť s plnou občianskou vybavenosťou a poskytne novým majiteľom presne to čo k šťastnému bývaniu potrebujú.

CENA: 155.700,-EUR

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

Teším sa na naše stretnutie!

ID: 818207

© Text a pôdorys sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: SLNEČNÝ 4-IZB. BYT, PÔVODNÝ STAV, PIVNICA, LOGGIA, RAČA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.