2-izbový byt pri Trhovisku Miletičova, Trenčianska, predaj, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
1. / 3

Bratislava
Ružinov
Trenčianska
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 135 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt vo výbornej a žiadanej lokalite pri Trhovisku Miletičova na Trenčianskej ulici v Bratislave, mestská časť Ružinov. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 3 poschodovom zachovanom obytnom dome bez výťahu. Celková rozloha bytu predstavuje 50 m2 plus pivničné priestory o rozlohe 14,6 m2. Pivničné priestory môžu mať rôzne využitie nakoľko sú priestranné, vhodné ako napr. ateliér a pod.. V priestoroch je možnosť vybudovania kúpeľne a toalety. Samotný byt je v pôvodnom stave a je vhodný na rekonštrukciu. Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a boli menené vstupné brány, stúpačky a prietokové merače.

Byt je kúpou ihneď voľný, možnosť obhliadok po dohode kedykoľvek.

Dispozícia bytu pozostáva z predsiene, obývačky, šatníka, spálne, kuchyne, kúpeľne, samostatnej toalety a pivnice. Byt sa predáva zariadený: zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, plynový sporák, rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, práčka, gauč s obývacou stenou, dvoma posteľami, skriňami, bezpečnostné dvere, plastové okná. Byt je orientovaný na západ a východ. Vo vnútrobloku bytového domu sa nachádza spoločný dvor s detským kútikom a možným parkovaním, ktoré je v spoločnom vlastníctve so susedmi.

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a skvelé športové vyžitie: v blízkosti cyklotrasa, Kúpalisko Delfín, Lezecké Centrum Vertigo, fitness centrum, Trhovisko Miletičova, OC Central, Stredná škola Sklenárová, Paneurópska súkromná základná škola, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchody, Tesco, Lidl, Billa, pošta, lekáreň, banky, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta, autobusová stanica Nivy a výborná dostupnosť na diaľnicu.

Cena za uvedený byt je 190.000,-/€, uvedená cena je kompletná, v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Paulína Poláchová, kontakt 0940 156 003, email: polachova@zenith-reality.sk

Text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: 2-izbový byt pri Trhovisku Miletičova, Trenčianska, predaj, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.