2-izbový družstevný apartmán na predaj, Mierová, Bratislava II

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
1. / 3

Vek stavby:  
> 50 rokov
Bratislava
Ružinov
Mierová
pred 375 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 370 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 2-izbový družstevný apartmán (nebytový priestor s možnosťou užívania 24 h denne), na Mierovej ulici v Bratislave, 50 m2. Dispozičné členenie: obývacia izba spojená s kuchynským kútom, spalňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Bez balkóna. 1. poschodie z 3, bez výťahu.Dom prešiel celkovou rekonštrukciou v roku 2009, fasáda je nová,  zateplená, okná plastové s izolačným dvojsklom. Priečky sú tehlové.

Predáva sa ako podiel na družstve, prevod do osobného vlastníctva je pripadne možný neskôr (po zaplatení +20% DPH). Družstevný byt je možné prenajímať, predávať, dediť. Nie je možné založenie pre účely HU. Financovanie kúpy prostredníctvom úveru je možné jedine po založení inej nehnuteľnosti.

 

Dobrá dostupnosť MHD, zastávka Strojnícka vzdialená cca 100 m (trolejbus č. 212).

 

Na podlahu vo všetkých miestnostiach, mimo kúpeľňu, bola použitá plávajúca podlaha KRONOFIX CLASSIC 7mm AC3/31. Steny priestorov a stropy sú povrchovo upravené so stierkou a náterom.

Kúpelňa je vybavená murovaným sprchovým kútom s obkladom REMIX, umývadlom (JIKA NEO), sanitou (OPTIMA) a kombi WC (JIKA NEO). Na podlahu bola použitá dlažba TAHITI sivá a na steny obklady REMIX.

Dodávka tepla na vykurovanie a ohrev studenej vody na prípravu teplej úžitkovej vody je zabezpečená z vlastnej plynovej kotolne. Meranie studenej vody, teplej úžitkovej vody a elektrickej energie je zabezpečené samostatne pre každý nebytový priestor podružnými meračmi.

V priestoroch bola realizovaná kompletná výmena vnútorných rozvodov kanalizácie, studenej vody, teplej úžitkovej vody a elektroinštalácie.

Zabezpečenie bytu je realizované vstupnými dverami MASONITE typ LUME EXTRA (E+1 30EW 30/DP3)

V apartmáne je predpríprava na Magio INTERNET s TV od Telekomu.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Nie je
Okná:
Iné

Na mape: 2-izbový družstevný apartmán na predaj, Mierová, Bratislava II

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.