2,5-izb. byt prerobený na 4-izb. na Kozmonautickej ul. v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Ružinov
Kozmonautická
pred 359 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 349 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Pôvodne 2,5-izb. byt prerobený na 4-izb. na Kozmonautickej ul. v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 64,62m2 + 4,47m2 plocha pivnice + 9m2 plocha loggie, umiestnený na 2. poschodí v 6-poschodovom zateplenom panelovom dome, s výťahom.

Pôvodne 2,5 izbový byt má po rekonštrukcií 4 samostatné izby (2x detská izba, obývačka a spálňa). Obývačka je moderne spojená s kuchyňou čím vznikla štvrtá samostatná izba. Byt prešiel r. 2014 kompletnou rekonštrukciou: kúpeľňa (sprchovací kút), samostatné WC (Geberit), kuchyňa na mieru so zabudovanými spotrebičmi, kvalitné plastové okná (Salamander), komplet nové inžinierske siete, sieťky proti hmyzu, rekonštruované interiérové dvere z masívu. Veľká 9m2 lodžia je kompletne zasklená. V byte je klimatizácia (Toshiba 3,5 kW), vchodové dvere sú bezpečnostné a patrí k nemu pivnica.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, dve samostatné izby, obývačka spojená s kuchyňou, malá chodba, samostatné WC, kúpeľňa, spálňa.

Byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, vstup do domu je na magnetický čip, rekonštrukcia výťahu, vymenené rozvody vody a elektrika, automatické svetlo v spoločných priestoroch, rekonštrukcia strechy domu. Byt sa nachádza v tichej oblasti Ružinova s krásnym výhľadom na zelený park s orientáciou na východ. V blízkosti sa nachádza detská škôlka, školy, obchody, zdravotné stredisko, parky, parkovanie pred domom, alebo 100m od domu je veľké záchytné parkovisko a za domom veľké parkovisko.

Cena: 154.900 EUR. K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 1.600 EUR.

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 2,5-izb. byt prerobený na 4-izb. na Kozmonautickej ul. v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.