3-izbový, BALKÓN, REKONŠTRUKCIA, BA II. Ružinov, Drieňová ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Ružinov
Drieňová
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 287 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 3-izbový byt o celkovej rozlohe 68 m2 v lokalite Bratislava II. Ružinov, Drieňová ulica. Nachádza sa 7.poschodí 12-poschodového zatepleného panelového bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, dvoch samostatných nepriechodných izieb, spoločnej kúpeľne s WC, ktoré je v rámci kúpeľne ako samostatná miestnosť. Na BALKÓN o rozlohe 4 m2 sa vychádza z obývacej izby. K bytu prináleží aj pivničná kobka 2 m2. Parkovanie je verejné.

STAV BYTU:

V byte prebehla kompletná REKONŠTRUKCIA. Okná sú plastové so žalúziami, na podlahách sa nachádza dlažba a plávajúca podlaha. Kuchynská linka je vybavená všetkými vstavanými spotrebičmi – mikrovlná rúra, chladnička, umývačka riadu, pračka, elektrická rúra, varná doska. V kúpeľni je umiestnená vaňa. Byt sa prenajíma kompletne ZARIADENÝ vrátane KTV a internetu. Je voľný ihneď maximálne pre 3 - 4 osoby.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jeden mesačný nájom vrátane energií, KTV a internetu vo výške 650,- euro + vratný depozit vo výške 650,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500,- euro.

LOKALITA:

Daná lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, školy, zdravotné stredisko s nemocnicou, zastávky MHD. Cez cestu sa nachádza Štrkovecké jazero, kde nájdete dostatok priestoru pre športové využitie a relax.

/ 3-IZBOVÝ/ PRENÁJOM / BA II. RUŽINOV / BALKÓN / REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ /

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3-izbový, BALKÓN, REKONŠTRUKCIA, BA II. Ružinov, Drieňová ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.