3 izbový bytv Bratislave II, Ružinove, časť Pošeň

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72,34 m2

Poschodie:  
prízemie / 7

Vek stavby:  
< 50 rokov
Bratislava
Ružinov
A.Mráza
pred 339 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 311 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Popis lokality

Pohodlný 3 izbový byt o celkovej úžitkovej ploche 72,34 m2 sa nachádza na prízemí panelového bytového domu z r. 1967 na ul. Andreja Mráza v bratislavskom Ružinove, časť Pošeň. Bytový dom je zrekonštruovaný - strecha, fasáda vč. zateplenia, vnútorné inštalácie inžinierskych sietí, spoločné priestory, hlavný vchod. Dom je výhodne situovaný, vzhľadom na bohatú infraštruktúru obchodov a služieb v okolí, tiež škola, kostol, hotel, športoviská, ale tiež dobré dopravné napojenie, vč. MHD. Parkovanie je pred bytovým domom.

Popis nehnuteľnosti

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej je WC a kúpeľňa (prechodná do kuchyne) a vstup do obývacej izby, z ktorej je tiež vstup do kuchyne. Za obývacou izbou je chodba z ktorej sú prístupné 2 spálne.

Byt je slnečný, celý je orientovaný na západ, vzhľadom na prízemie je bez balkóna. Bytový dom je podpivničený, kde sa nachádzajú pivničné kobky (2,5 m2) a tiež spoločné priestory domu.

Byt je v pôvodnom stave a vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.

Popis lokality

Popis lokality

Pohodlný 3 izbový byt o celkovej úžitkovej ploche 68,3 m2 sa nachádza na prízemí panelového bytového domu z r. 1967 na ul. Andreja Mráza v bratislavskom Ružinove, časť Pošeň. Bytový dom je zrekonštruovaný - strecha, fasáda vč. zateplenia, vnútorné inštalácie inžinierskych sietí, spoločné priestory, hlavný vchod. Dom je výhodne situovaný, vzhľadom na bohatú infraštruktúru obchodov a služieb v okolí, tiež škola, kostol, hotel, športoviská, ale tiež dobré dopravné napojenie, vč. MHD. Parkovanie je pred bytovým domom.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: 3 izbový bytv Bratislave II, Ružinove, časť Pošeň

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.