360° VP:: 2-izb. byt, BALKÓN, BA II. Ružinov, Rumančekova ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Ružinov
Rumančeková
pred 280 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 278 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 2-izbový byt o celkovej rozlohe 68 m2 z toho 3 m2 BALKÓN v lokalite Bratislava II. Ružinov, Rumančekova ulica. Byt sa nachádza na 3. poschodí 5-poschodového zatepleného bytového domu s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného šatníka, samostatnej kúpeľne, WC, obývacej izby, samostatnej kuchyne, samostatnej nepriechodnej izby so vstupom na BALKÓN. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, parkovanie je verejné-bezproblémové.

STAV BYTU:

Byt je klimatizovaný, prešiel kompletnou rekonštrukciou, na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami. V kúpeľni nájdete klasickú vaňu, umývadlo ale aj sprchovací kút. Práčka sa nachádza v priestrannom WC, tu si našlo miesto aj ďalšie umývadlo. Spálňa je zariadená dvojlôžkom s nočnými stolíkmi, komodou a vstavanou skriňou s posuvnými dverami. Obývacia izba je zariadená rozťahovacou sedacou súpravou s úložným priestorom, konferenčným stolíkom, nábytkovou zostavou s TV a jedálenským stolom so stoličkami pre 4 osoby. Kuchynská linka je v tvare L, nájdete tu zabudovanú plynovú varnú dosku, elektrickú rúru, mikrovlnú rúru, digestor, umývačku riadu a chladničku s mrazničkou. Byt je k dispozícií od 1.1.2019 pre max. 2 dospelé osoby bez domácich zvierat. V cene nieje zahrnutá KTV a internet, je však možné pripojenie na náklady nájomníka.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy nájomník platí jednomesačný nájom 500,- euro + 160,- euro záloha za energie + vratný depozit 500,- euro + províziu pre realitnú kanceláriu vo výške 500,- euro.

LOKALITA:

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie a patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci BA.

/ 2 – IZBOVÝ BYT / REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / BALKÓN / KLIMATIZÁCIA / VÝŤAH / BRATISLAVA II. RUŽINOV / RUMANČEKOVA ULICA /

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-2-izb-byt-balkon-ba-ii-ruzinov-rumancekova-ulica-457394

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: 360° VP:: 2-izb. byt, BALKÓN, BA II. Ružinov, Rumančekova ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.