3D prehliadka, prenájom 3 izb. bytu s lódžiou, 12.p., Jégeho ul. Nivy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
12. / 12

Bratislava
Ružinov
Jégeho
pred 21 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária GRAHAMS Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom slnečný 3 izbový byt s lódžiou v lokalite Ružinov - Nivy, na ulici Jégého, v blízkosti rezidenčného projektu Jégého alej. Byt je situovaný na 12. poschodí, 12 poschodového bytového domu. Celková výmera bytu je 83 m2, z toho 6 m2 je výmera lódžie.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, komory, 2 nepriechodných izieb, kuchyne spojenej s obývacou izbou s výstupom na balkón, samostatnej kúpeľne a samostatnej toalety. Orientácia je na V.

Vo vstupnej chodbe sa nachádza komora, vybavená policami a šatník, vybavený skrinkami a šatníkovou stenou. Oba priestory ako aj ostatné miestnosti sa uzatvárajú zasúvacími dverami.

Zo vstupnej chodby sa ďalej vchádza do všetkých miestností. Dve nepriechodné miestnosti, z ktorých väčšia, spálňa, je vybavená manželskou posteľou, vstavanou skriňou a stolíkom. Druhá menšia, je vybavená rozkladacím gaučom, stolíkom a skriňou.

.

Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom, skrinkami, zrkadlom. Hneď vedľa sa nachádza samostatná toaleta.

Posledným priestorom je obývacia izba spojená s kuchyňou. Tento priestor je dominantou celého bytu, pričom z obývacej časti je výstup na lódžiu. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so vstavanými elektrospotrebičmi ako sú elektrická rúra, plynová varná doska, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, práčka. K dispozícii je základné vybavenie na varenie a stolovanie (hrnce, taniere, príbory a pod).

Jedálenský stôl a dekoračný múr oddeľujú kuchyňu a obývaciu časť, ktorá je vybavená gaučom, kreslom, konferenčným stolíkom a skrinkami. Lódžia poskytuje posedenie a relax na čerstvom vzduchu.

Všetky okná sú plastové, vybavené sú vnútornými žalúziami.

Parkovanie je verejné.

Lokalita: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej rozvinutej lokalite Ružinova, časť Nivy, s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou.

Občianska vybavenosť: v blízkosti sa nachádza napr. trhovisko Miletička, Obchodné centrum Centrál, reštaurácie, kaviarne, škôlka, športoviská, zimný štadión, v neposlednom rade Nemocnica s poliklinikou Ružinov. Táto lokalita má výborné napojenie na dopravnú infraštruktúru, či už do centra mesta, alebo na výpadovku (cez Bajkalskú). Dostupnosť MHD priamo z neďalekej Trnavskej cesty.

Výhody: Prenájmom tohoto priestranného 3 izbového bytu získavate možnosť bývania v rozvinutej lokalite v jednej z najvyhľadávanejších častí Ružinova - Nivy za výbornú cenu.

Byt je voľný od 01.06.2024.

Cena prenájmu: 720,- EUR/mes.

Cena energií: 200,- EUR/mes. Energie zahrňujú: kúrenie, elektrinu, plyn, teplú vodu, studenú vodu, upratovanie spoločných priestorov) . Internet a TV nie sú v cene.

Byt nie je vhodný pre rodinu s deťmi. Domáce zvieratá nie sú povolené.

V prípade záujmu o túto výnimočnú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť našu 3D virtuálnu prehliadku. Za účelom vyhotovenia fotodokumentácie je byt upravený niektorými doplnkami, ktoré nie sú súčasťou prenájmu.

Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, kontakt: 0901 900 024, email: kostronova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 3D prehliadka, prenájom 3 izb. bytu s lódžiou, 12.p., Jégeho ul. Nivy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.