4-izbový byt s výhľadom na hrad v Rozadole

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
134 m2

Poschodie:  
13.

Bratislava
Ružinov
Ružová dolina
pred 16 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Priestranný 4-izbový byt s plaveckým bazénom a s výnimočným výhľadom na Bratislavu (270-stupňovým) sa nachádza v obľúbenom rezidenčnom komplexe Rozadol v Ružinove.

DISPOZÍCIA

Byt sa nachádza na 13. poschodí z 22-och. Byt s rozlohou 134 m2 pozostáva zo vstupnej haly, vybavenej kuchyne s jedálenskou časťou, obývačky, 2 spální, detskej izby, 2 kúpeľní s WC, šatníka a komory. Z obývacej časti je prístup na balkón (11 m2), ktorý ponúka výhľad na bratislavský hrad a downtown. Na poschodí sú len 3 byty, čo zabezpečuje súkromie a pokojné bývanie.

VYBAVENIE

K vybaveniu bytu patrí plne vybavená kuchynská linka so spotrebičmi chladničkou a mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa a umývačka riadu. V byte je klimatizovaná obývačka, drevená plávajúca podlaha a dostatok úložného priestoru, v predsieni a troch izbách sú vstavané skrine Rolldor. Bytový dom je vybavený tromi výťahmi.

LOKALITA

Rezidenčný komplex Rozadol ponúka vynikajúcu polohu v rámci mesta s pohodlnou dopravnou dostupnosťou do centra (MHD aj cyklotrasa) a kompletnú občiansku vybavenosť. Potraviny Žabka, lekáreň, kaviarne či bistrá sa nachádzajú priamo vrámci projektu. V pešej dostupnosti nájdete supermarket LIDL a trhovisko Miletičova.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Byt sa ponúka za 585 000 EUR. K bytu prislúcha 15-metrový plavecký bazén s 270-stupňovým výhľadom na Bratislavu dostupný len obyvateľom domu. K bytu prislúcha pivnica (4m2). V budove je 24/7 recepcia s nepretržitou strážnou službou.

VIDEO

Video bytu je dostupné tu: https://youtu.be/zZHYKpjd9nA

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 4-izbový byt s výhľadom na hrad v Rozadole

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.