Areté real - Predaj veľmi dobre dispozične riešeného 3-izbového bytu s veľkým balkónom a pa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Bratislava
Ružinov
Tomášikova
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný, presvetlený, výborne dispozične riešený 3-izbový byt s veľkým balkónom cca 6,5 m2 s krásnym výhľadom do átria, kde je vytvorená oddychová zóna plná zelene, nachádzajúci sa v modernom obytnom komplexe Koloseo s kamerovým systémom  na Tomášikovej ulici.  Bratislava III.- Nové Mesto, katastrálne územie Nové Mesto.  Kolaudácia v r. 2007. Orientácia bytu je na juhozápad (obývacia izba) a východ (spálne). 

Byt sa nachádza na 3. poschodí bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 70,75 m2 + balkón o výmere cca 6,5 m2, vnútorné parkovacie státie 12 m2. Bytový dom disponuje 3 osobnými výťahmi a 1 nákladným výťahom a vstup je bezbariérový. Vchod do bytového domu a výťahov je prostredníctvom čipu.

POPIS dispozície a vybavenia bytu:

Byt je veľmi dobre dispozične riešený  - pozostáva:

- zo vstupnej predsiene so vstavanou skriňou - možnosť umiestnenia práčky, nakoľko je tu dovedená voda a odpad, vstupné dvere sú bezpečnostné ,

- z predsiene sa vchádza do dvoch samostatných izieb, z toho v jednej miestnosti je vstavaná skriňa  

- a  do kúpeľne s  vaňou, umývadlom a toaletou,

- z predsiene je tiež vstup do priestrannej obývacej izby, ktorá tvorí s kuchyňou presvetlený otvorený priestor, z ktorého sa vstupuje na veľký balkón. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi – umývačka riadu, digestor, el. rúra,  varná doska. V otvorenom priestore kuchyne a obývacej izby sú na podlahe položené drevené parkety, na oknách sú žalúzie vnútorné a tiež vonkajšie rolety s elektrickým pohonom. Na balkón je vyvedená el. zásuvka /2x/. 

Byt je vhodný aj ako investícia. 

Spolu s bytom je možné kúpiť aj parkovacie státie v garáži na -2.poschodí obytného komplexu, cena parkovacieho státia je 18.000, - EUR. Tiež je v prípade záujmu možné dokúpiť aj pivnicu za cenu 3.800,- EUR.

 

Cena bytu: 244.900,00 EUR

Výhody našej ponuky: priestranný slnečný byt s veľkým balkónom s nádherným výhľadom na zeleň. Súčasťou obytného komplexu je oddychová zelená zóna - átrium, ktorá svojim obyvateľom poskytuje možnosť oddychu, tiež sa tu nachádza detské ihrisko a množstvo ovocných stromov /jablone, marhule, figovníky atď. /, ktorých chutné plody si môžu obyvatelia komplexu oberať. Priamo v areáli sídli správcovská spoločnosť, ktorá sa stará o spoločné priestory a tiež o čistotu a bezpečnosť celého komplexu. Lokalita, v ktorej sa nachádza naša ponuka bytu umožňuje svojim obyvateľom užívať si pohodlie mestského života - vysoká občianska vybavenosť, na prízemí obytného komplexu sa nachádzajú rôzne služby – notár, lekáreň  a iné menšie prevádzky.  V bezprostrednej pešej dostupnosti v blízkosti sa nachádzajú obľúbené potraviny Yeme, Fresh Market, kaviarničky, reštaurácie, SLSP, klientske centrum, pošta, železničná stanica, výborná dostupnosť MHD. Vo vzdialenosti pár minút je nákupné centrum Vivo, (bývalý Polus), potraviny Kaufland. Ide o vyhľadávanú lokalitu pri jazere Kuchajda s možnosťou športových aktivít. 

 

Kontakt 0948/247 257, 0903/418572

www.arete.sk

Spoločnosť Areté real, s.r.o. nezodpovedá za správnosť, úplnosť  a presnosť informácií uvedených v tomto inzeráte, ktoré majú iba informatívny charakter !

 

Naša realitná kancelária Areté real, s. r. o. Vám ponúka v rámci ceny nehnuteľnosti:

-zmluvy autorizované advokátom

-zabezpečenie vyhotovenia kúpno predajných zmlúv, návrhu na vklad do katastra a ďalšej potrebnej zmluvnej dokumentácie

-úhradu poplatku za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra

-úhrady poplatku za overenie podpisov na kúpnych zmluvách

-úhradu správnych poplatkov za výpis z listu vlastníctva

Ponúkame Vám ďalej BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO, kde Vám náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver a navyše máte v tomto prípade vypracovanie znaleckého posudku ZDARMA.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Areté real - Predaj veľmi dobre dispozične riešeného 3-izbového bytu s veľkým balkónom a pa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.