ARTHUR - EXKLUZÍVNE 4 izb. bytu v Ružinove, Nezabúdkova ul. - VÝNIMOČNÁ CENOVÁ PONUKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

Poschodie:  
prízemie / 7

Bratislava
Ružinov
pred 255 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 203 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj EXKLUZÍVNE 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Ružinova, na Nezábudkovej ul. Toto miesto je tiché, kľudné, plné zelene, s parkovaním bez problémov a perfektnou dostupnosťou kamkoľvek. V blízkosti sa nachádza kompletná občianská vybavenosť - obchody, škola, škôlka, nemocnica, MHD.

Byt má rozlohu 83m2, nachádza sa na prízemí bytového domu, je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Ide o jeden z mála 4 izbových bytov v Ružinove, kde máte 4 nepriechodné izby, veľkú kuchyňu s jedálenskou časťou a možnosť otvorenia vstupnej haly na veľký priestor, v ktorom viete získať ako keby ďalšiu izbu. Výhodou tohto dispozičného riešenia je fakt, že byt sa dá upraviť na maximálne využitie s úžasným priestorom na rodinný život alebo ako forma podnikania na prenájom 4 samostatných a nepriechodných izieb.

Byt má veľký potenciál a odporúčame ho vidieť. Kľúče od bytu máme k dispozícii. Je v osobnom vlastníctve, voľný ihneď, bez ťarchy. V prípade seriózneho a rýchleho jednania je dohoda možná. Cenu Vám radi poskytneme v RK. 

V prípade potreby vieme zabezpečiť financovanie formou hypotekárneho úveru vrátane prípravy znaleckého posudku, odporučiť Vám bytového architekta, ponúknuť tím ľudí na realizáciu rekonštrukcie.

 

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/546/exkluzivne-4-izb-bytu-v-ruzinove-nezabudkova-ul-vynimocna-cenova-ponuka#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.