AXIS REAL | 2-izb. byt. TEHLA, LODŽIA, NOVOSTAVBA, BA II., Kaštieľska

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
51 m2

Poschodie:  
5. / 16

Bratislava
Ružinov
Kaštielska
pred 18 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/KV

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 2,5-izbový byt o celkovej rozlohe 51,5 m2 z toho 2,5 m2 LODŽIA v lokalite Bratislava II. Ružinov, Kaštiľska ulica. Byt sa nachádza na 5. poschodí 16-poschodového tehlového bytového komplexu s výťahom PERLA RUŽINOVA skolaudovaného v roku 2010. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, šatníka, kuchyne, samostatnej spálne, obývacej izby predelenej priečkou čím vznikla menšia pol izba a LODŽIE na ktorú sa vstupuje z pol izby a zo spálne. Parkovanie je verejné, k bytu neprislúcha parkovacie státie.

VÝHODY:

❷ Lodžia

❸ Zariadený byt v modernej novostavbe

STAV BYTU:

V byte sa na podlahách nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové, vstupné dvere bezpečnostné. V kúpeľni nájdete klasickú vaňu, WC, umývadlo s úložným priestorom a práčku. Chodba je zariadená vešiakovou stenou s botníkom, v kuchyni nájdete linku so sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnou rúrou, digestorom, stolíkom s 2 ks stoličiek a chladničkou s mrazničkou. Obývacia časť je zariadená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a nábytkovou zostavou s TV. Pol izba je zariadená menšou pohovkou a komodou. V spálni nájdete dvojlôžko, komodu a vstavanú skriňu s posuvnými dverami.

Byt je k dispozícií od 1.7.2023 pre max. 2 osoby nefajčiarov, domáce zviera po dohode s majiteľom bytu. V cene ja zarátaný aj poplatok za internet.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto útulného bytu.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí mesačný nájom 560,- euro + záloha za energie 190,- euro + vratný depozit 750,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 750,- euro.

LOKALITA:

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, dobrú dostupnosť do centra mesta ale aj na diaľničný obchvat. V bytovom komplexe sa nachádza fitness centrum, banky, kaviarne, cukráreň, potraviny a iné.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok predá túto nehnuteľnosť.

/ 2 - IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / TEHLA / ŠATNÍK / ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / KAŠTIELSKA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | 2-izb. byt. TEHLA, LODŽIA, NOVOSTAVBA, BA II., Kaštieľska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.