AXIS REAL | Moderný 1i byt, BALKÓN, GARÁŽ, JARABINKY, BA II. Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

Poschodie:  
6. / 6

Bratislava
Ružinov
Jarabinková
pred 18 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OW

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom veľmi pekný MODERNÝ 1-izbový BYT s BALKÓNOM a vyhradeným parkovacím miestom v PODZEMNEJ GARÁŽI v NOVOSTAVBE JARABINKY v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Jarabinková. Tento veľmi pekný kompletne zariadený byt má celkovú podlahovú plochu 37 m2 (byt 32m2 + balkón 5m2) a nachádza sa na 6. poschodí v 6-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný na východ. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchyňou, jedálenskou časťou a rozkladacou sedačkou, kúpeľne s vaňou a toaletou, BALKÓNA (5 m2) a vyhradeného parkovacieho miesta v PODZEMNEJ GARÁŽI. K bytu prislúcha aj veľmi PRAKTICKÁ murovaná PIVNICA (3 m2).

Byt je k dispozícii IHNEĎ a vhodný pre 1-2 osoby nefajčiarov, bez detí a domácich zvierat.

Výhody:

❶ Veľmi pekný a moderný byt v novostavbe

❷ Špičková lokalita blízko do centra mesta

❸ Perfektná občianska vybavenosť v okolí domu

❹ Výborné spojenie autom, MHD aj pešo

❺ Tento byt má všetko: balkón, pivnicu aj podzemné parkovanie

STAV BYTU:

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ a MODERNE vybavený. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, TV, práčka, chladnička s mrazničkou, UMÝVAČKA RIADOV, indukčná varná doska, elektrická rúra, taniere, riad a základné vybavenie.

PLATBY:

Cena je 490,- EUR + 180,- EUR vrátane energií, správy budovy, vysokorýchlostného optického internetu Fibernet a TV pripojenia (Orange) + 80 EUR vrátane vyhradeného parkovacieho státia v PODZEMNEJ GARÁŽI. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 750,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v novostavbe JARABINKY vo vyhľadávanej lokalite Bratislava – Ružinov na Jarabinkovej ulici s výbornou dostupnosťou do centra mesta a KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU priamo v okolí obytného domu ako napr. reštaurácie, kaviarne, kaderníctvo, beauty, fitness, obchody, banky, trhovisko Miletičova, Apollo business centrum, nákupné centrá EUROVEA, NIVY a CENTRÁL. Súčasťou tohto jedinečného obytného komplexu vo vnútrobloku je aj prekrásny park s lavičkami na relax len pre obyvateľov domu. Táto lokalita ponúka výbornú dostupnosť mestskou hromadnou dopravou, napojenie na diaľničný obchvat je v blízkosti a v centre mesta ste pešo do 15 minút. Je to ideálne bývanie pre mestský typ ľudí.

/ 1-IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA / BALKÓN / PIVNICA / PODZEMNÁ GARÁŽ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / JARABINKY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | Moderný 1i byt, BALKÓN, GARÁŽ, JARABINKY, BA II. Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.