AXIS REAL:: Pekný 3-izbový byt, BA II. Ružinov, Košická ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Ružinov
Košická (časť Nivy)
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj PEKNÝ 3-izbový byt v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Košická. Byt má celkovú výmeru 78,9 m2 (byt 73,9m2, 2x balkón 2,9 m2, pivnica 2,1 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 4 poschodovom TEHLOVOM bytovom dome. DOM prešiel pred dvomi rokmi KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU vrátane stúpacích rozvodov, chodieb, strechy, balkónov, pivníc a je ZATEPLENÝ. Dispozícia bytu: obývacia izba s balkónom, izba s balkónom, spálňa, samostatná kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta a chodba. Všetky izby sú NEPRIECHODNÉ. Súčasťou bytu je aj MUROVANÁ PIVNICA.

STAV BYTU:

Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII. V byte sú laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou a bezpečnostné protihlukové vchodové dvere. Nové sú aj interiérové dvere a tiež plastové okná. Moderná kuchyňa navrhnutá bytovou dizajnérkou je KOMPLETNE VYBAVENÁ vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, plynová varná doska a umývačka riadku), špeciálnym úložným systémom, skrytými elektrickými zásuvkami a jedálenským sedením. V kuchyni je digestor, ktorého odsávanie je vyvedené mimo jej priestoru. Súčasťou kúpeľne je aj práčka. Dostatok úložného priestoru zabezpečujú vstavané skrine v spálni, v izbe a v chodbe, v ktorej je tiež videovrátnik.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v lokalite s VYNIKAJÚCOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU. Priamo pri dome je veľké detské ihrisko. Možnosť športu zas ponúka športový areál vzdialený 2 minúty chôdze. Novootvorené obchodné centrum NIVY s autobusovou stanicou ako aj CVERNOVKA (v ktorej je obľúbené bistro MINT) sú vzdialené chôdzou 4 minúty, trhovisko MILETIČOVA a TESCO EXPRES len 6 minút. V bezprostrednej blízkosti sú tiež škôlky a školy. Do obchodného centra EUROVEA ako aj do HISTORICKÉHO CENTRA trvá cesta peši len 20 minút. Výborná dostupnosť je nie len na MHD, ale aj autom na diaľničný obchvat.

/ PREDAJ / 3 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA II. RUŽINOV / KOŠICKÁ ULICA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / 2X BALKÓN / PIVNICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL:: Pekný 3-izbový byt, BA II. Ružinov, Košická ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.